lørdag den 31. december 2011

Godt nytår til alle.

Jeg ønsker alle et rigtig godt nytår, og håber at vi sammen skal strikke mange masker i 2012. Afslutter lige året, med et par af de hjemmestrikkede julegaver.

Først julegaven til min mor. Et halstørklæde strikket i Dansk pelsuld og to tråde mohair og i et boblemønster på begge sider. I enderne er der dejligt kaninskind, som i den ene ende er lagt dobbelt, og i den anden sat på i enderne på frynser. Hyggelig opskrift fra Louise Harden www.butikkenpalandet.dk 
  

 Dernæst en lille tunika/kjole til min niece. Den er strikket i færøsk uld, og stjernerne er lavet i et farveskiftegarn. Skal helt sikkert lege mere med at bruge farveskiftegarnet på den måde:-)


Den sidste gave er halstørklædet til Peder. Også en opskrift fra Louise Harden. Det strikkes i tre farver, og kun i ret. Smukt og blødt i uld-angora fra Karen Noe.
Hermed godt nytår og god strikkelyst til alle:-)

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ting du har lavet. Tunikaen i farveskifte garn er helt unik.
  Rigtig godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Jeg kom lige forbi din blog - og fandt nogle rigtig flotte og spændende ting. Jeg synes det er skægt det du laver med blanding af pels og strik - og den farveskiftende bluse er da for skøn.
  jeg tror jeg bliver hængende :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Du er hjertelig velkommen:-)

  SvarSlet
 4. Skøn tunika med stjerner.Hvilket mønster er det?

  SvarSlet
 5. Næh, jeg har da heller ikke lige tænkt på at bruge farveskiftegarn på den måde, men det er da totalt genialt og dejligt at slippe for at hæfte tråde måske ;-) Virkelig sød lille kjole og så er tørklædet med kaninskind helt forrygende - ikke noget man ser hver dag :-)

  SvarSlet
 6. Tilfældig kom jeg ind på din blog fordi jeg søgte på fæørsk strik på Google. Din blog er jeg glad for at jeg har fundet og jeg glæder mig til i aften når jeg er hjemme for så skal jeg rigtig nærlæse den. Jeg vil også ligge dig ind på mine yndlingsblog. Du kan gå ind og se hvad jeg er igang med at strikke og hvad jeg har lavet og måske vil du også se min blog engang imellem, det håber jeg du vil gøre. Hilsen Annette

  SvarSlet
 7. Kære Anettte.
  Jeg glæder mig. Dejligt at kunne dele de gode strikkeoplevelser. KH Vibeke

  SvarSlet