lørdag den 11. februar 2012

Uge 6:-)

Endnu et lille projekt er klart. Ginger med kant, til huen fra sidste uge. Opskriften er fra Helga Isager.De bliver straks sendt til Kolding, og så må næste projekt absolut være til mig selv:-)


Har overvejet at gentage en succes. Min klokketrøje fra Louise Harden www.butikkenpalandet.dk er en af dem jeg bruger mest, og jeg har faktisk - tro det eller lad være - egnet grønt garn på lageret:-) Her et par billeder af den allerede eksisterende:-)
Der foruden er jeg på udkig efter den helt rigtige kjole til mig selv...har nogen set nogle flotte strikkede eller hæklede for nylig??????

Bortset fra det er der stadig masser af projekter på pindende. Nederdel, poncho, cardigan.......... Må vist gøre noget, så projektet til uge 7 får en chance. God weekend til alle - og god ferie til dem der har det. 

8 kommentarer:

 1. Din Ginger er superflotte og jeg er også vild med din klokketrøje. Den bliver flot i grøn.
  Jeg har lige strikket en kjole fra Istex i mange farver, og er i gang med en model Karla fra Ellen Holm. Den flotteste hjemmestrikkede kjole jeg har set er imidlertid Sparkle, som Gitte fra kreativiteter har strikket. Jeg glæder mig til at se din nederdel, poncho og cardigan. Rigtig god vinterferie til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:-) Jeg går straks i gang med at undersøge alle dine kjoleforslag:-)

   Slet
 2. uhh .. der er rigtig mange flotte strikkede kjoler..
  Selv er jeg igang med Rubinrød Drøm fra 'Kreativ Strik' efterårsnummer. Jeg har skrevet om den på min blog - er ikke færdig endnu ..
  og så er der også nogle gode modeller i 'Kunsten at Strikke en Ø' af Annette Danielsen - fx Eskildø.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. De er så elegante, når de er strikket i den rigtige længde, de Ginger :-)

  Kender du Tine Solheim - hun laver nogle fantastiske (også nogle gange overlæssede ting) men hun er altid god at få inspiration fra. Se f.eks. her
  http://www.dalegarn.com/catalog_list.php?hType=63

  Skøn Klokketrøje - jeg tror ikke jeg ville tøve med at lave endnu et eksemplar - den vil blive flot i grønt :-)

  SvarSlet
 4. Tak...Tine Solheim, jamen jeg har jo hendes to bøger stående, de må vist frem. Det grønne garn ligger lige her:-)

  SvarSlet
 5. Har lige lånt Naturlig strik af Ingalill Johansson på biblioteket, der er der et par kjoler i, både glatstrikkede og med hulmønster

  SvarSlet
 6. Hej Vibeke. Du skal da strikke "Sinfonia" fra Istex!!! Kommer du forbi Frøkner og Fruer i Nørregade i Aalborg hænger den på en gine i superflotte farver (det har originalen ikke efter min mening) - og man må gerne prøve den!. På opskriften står også www.fruzippe.dk måske du kan få mere info der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia. Det er da vist det jeg skal. Jeg kommer ikke lige til Aalborg, men garnet findes jo i et utal af smukke farver, så jeg kan jo lave min helt egen variant:-) Tak, glæder mig til vi ses!

   Slet