søndag den 1. juli 2012

En gammel sag:-)

Så har vi 1. juli, og sommeren med dertil hørende ferie er begyndt for mange. I går nåede jeg lige en tur på landet www.butikkenpalandet.dk før Louise i dag påbegynder sin ferie. Det betyder at min røde bunke voksede lidt, så nu tænkes der julekjole. Har kigget efter inspiration mange steder, og der former sig efterhånden et billede.


En af inspirationerne må blive denne gamle selvkomponerede model, som var rigtig sjov at lave...i 2005:-)Den bliver stadig brugt af og til. Startede med 6 lapper, og så tog den form derfra. Den røde skal også mikses af strik og hækling, men der skal ærmer i. Glæder mig til at komme i gang, men arbejder lge med at færdiggøre et par sommerting:-)
God sommer til alle.

7 kommentarer:

 1. Sød "gammel sag". Det bliver spændende at følge tilblivelsen af din julekjole :)

  SvarSlet
 2. Har du virkelig selv designet den sommerkjole, den er utrolig flot. Tænk hvis man havde sådan et talent.
  Garnerne til julekjolen lover godt. Det er nogle lækre kvaliteter og farver du har købt. Jeg glæder mig til at se, hvad det munder ud i.

  SvarSlet
 3. Og god sommer til dig :))
  De røde garner er skønne, jeg er sikker på at de vil inspirere dig til den fineste julekjole!
  Den grønne "gamle" er også skøn, jeg er vild med dit mix af strik og hækling.
  God fornøjelse med de røde fibre, når den tid kommer!

  SvarSlet
 4. Det røde garn ser voldsomt lækkert ud.
  Er det en hørgarn?
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Hvor er den "gamle" grønne altså flot - jeg elsker kombinationen af strikket og hæklet!!! Ekstra sjovt at have sådan et flot stykke unika! Spændende at designe selv (jeg har dog kun gjort det i småting indtil videre, men har masser af ideer jeg tegner og regner lidt på).

  Glæder mig til at følge den røde kjole; med det lækre garn du har til rådighed og din evne til at "komponere", ja, så er jeg sikker på du får en smuk, smuk julekjole klar til jul!

  SvarSlet
 6. Jo altså - når jeg sådan lige kikker på dine sidste indlæg - så er det garnkøb, der træder frem ;-) Men hvilke dejlige garner - så uimodståelige og klar til forvandling. Spændende model du viser, som sædvanlig smukt og unikt, jeg kan sagtens følge, at den har været sjov at lave. Det skal blive spændende at se, hvad den julemodel udvikler sig til. Jeg er imponeret over, at du allerede har overblik helt hen til jul :-)

  Er du oprindeligt fra Aalborg, siden du var til studenterjubilæum heroppe?

  Rigtig god sommer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er opvokset i Gistrup, og har gået på Aalborghus gymnasium:-) Flyttede først fra byen da jeg i 1990 startede på sygeplejeskolen i Århus.

   Slet