torsdag den 26. december 2013

Jeg holder fri:-)

Tak for jeres søde kommentarer til mit sidste indlæg. Jeg er allerede klar med nyt, men det er kun fordi jeg har bevilget mig selv fri fra eksamenslæsning indtil d. 27.12.13:-) Så skal jeg i gang.Jeg har lavet tre små huer, og de to har egne modeller, den sidste(som er først her) måtte jeg selv have på. Den er ikke afleveret endnu. Den er strikket i svensk entrådet uld fra Klippan , sammen med en kamgarn fra Karen Noe. Begge er strikket med dobbelt tråd, og opskriften er Anette Danielsens "Studine". 
Christians hue er strikket i 3 forskellige uld/alpacca-garner,som vi fandt på lageret. Det er falsk patent med 87 masker og pind nr. 5.


Anders har valgt en sort hue i Isager  Alpaca 2 og entrådet pelsuld. 148 m. på p. nr. 4 og så 2 ret , 2 vrang :-) 

Her er mine to store drenge sammen :-)
Nu har jeg lavet tre huer. Hvad mon jeg så skal lave tre af før næste indlæg?? Tørklæder, kjoler, cardigans eller herretrøjer.  Tjah..planerne er mange. Foran mig i sofaen ligger strikkebøger til inspiration. Jeg fik flere af dem i julegave, og de får det til at klø i fingrene. Der er to Isager booklets, Mange masker, Coco og sommerfuglen og Islandsk strik...
God strikkelyst! 

3 kommentarer:

 1. Flotte huer ! Og super strikkebøger du har fået. Har selv strikket vanter fra Islandsk strik - også kun som grundform med egen kreation af mønster. Der er nok at kaste sig ud i :o)

  SvarSlet
 2. Hold da op, det lyder til, du har været heldig med gaverne - der er meget at gå i gang med :-)
  Dejlige huer :-)

  SvarSlet
 3. Skønne gaver du har fået og skønne huer du har strikket. Jeg venter med spænding på at se, hvad du nu finder på.

  SvarSlet