søndag den 15. juni 2014

International strikkedag

I går blev der afholdt international strikkedag hos Louise Harden i Roskilde www.butikkenpalandet.dk 
Jeg fik desværre ikke taget billeder, for jeg havde så travlt med at hygge mig. Vi blev rigtig mange, og der var en skøn stemning hele dagen. Luksus at kunne sidde i den hyggelige gårdhave foran butikken, og så lige gå ind og hente garn og tilbehør ved behov.

Jeg fik strikket en del på denne model, og nu er den færdig. Det er et af Louises nyeste designs og den hedder Laura, nøjagtigt som garnet den er strikket af. En tynd hør fra Karen Noe som findes i de mest fantastiske farver. Trøjen var med i Lissabon på en før-sommerferie henover sidste weekend, og selv om vi gik og gik og gik, så blev der altså strikket lidt. Det var skønt, og nu minder den dejlige trøje mig om sol og hygge:-)

Om eftermiddagen blev der afholdt et lille oplæg om Mohair by Canards produkter, og så skulle der prøves modeller. Skønne ting som helt sikkert skabte købetrang og strikkeiver:-)


Her er min pose med dagens køb. Entrådet og to-trådet mohair til en kjole, og så den velkendte Linea hør fra Karen Noe til endnu en udgave af Louises blomsterkjole. Jeg købte slet ikke noget grønt...men man må jo også forny sig end imellem.
God strikkelyst til alle.4 kommentarer:

 1. Sikke nogen fede farver du har købt. Jeg må se om jeg ikke kan komme en tur ned til Louise og se hendes butik i Roskilde

  SvarSlet
 2. Noej den roede den er flot.
  Lyder som en pragtfuld dag.

  SvarSlet
 3. Lækkert med en bluse, der vækker minder om sol og ferie - den er garanteret lækker i den nye hør :-)
  Jeg må også sige, at det er lækre sager, du har købt - jeg glæder mig til at se hele to nye kjoler her på bloggen :-)

  SvarSlet
 4. Sikken lækker bluse du fik færdig :o) - og det lyder som en rigtig hyggelig strikkedag i Roskilde. Lækre ting du fik købt :o) - spændende hvad du får lavet med det.

  SvarSlet