torsdag den 15. januar 2015

Kjoleudfordring

Når noget er godt afsluttet, så må der jo noget nyt til, og jeg har funderet over, om jeg skal give mig selv en skøn kjoleudfordring:-) Tror I man kan strikke 12 kjoler i 2015??
Jeg elsker jo strikkede kjoler, og de står i kø på ønskelisten. Jeg prøver så længe det er sjovt, og så må vi se hvor langt jeg når. Den første blev monteret i går, og her er den.
Det er Helga Isagers skønne Hokkaido, som jeg har ønsket mig siden jeg fik "The map collection." Jeg har tidligere strikket Kashmir, men der er mange andre modeller der også må prøves:-)
Kjolen er strikket i Højlandsuld og Alpaca 1 i en farve, som normalt ikke er at finde i min garderobe, men jeg er vild med den. Opskriften sidder lige i skabet, og der sker lidt hele tiden. Lige mig.

Jeg benytter også lige muligheden for at vise en julegave frem. Det er den skønne halskæde som passer til yndlingsørenringene:-)Den er skøn - begge dele er lavet i ben, og købt hos Louise Harden www.butikkenpaalandet.dk
Så må jeg hellere finde ud af hvilken kjole der nu skal på pindene. God strikkelyst.

3 kommentarer:

 1. Det er mit første besøg på din blog - wauv, hvor har du strikket mange lækre ting.

  Jeg fandt din blog i min søgen efter en bestemt trøje. Du har i april 2011 postet et foto af en trøje, som du har købt opskrift til hos Louise Harden i Roskilde. Jeg har selv købt opskrift og garn til modellen hos Louise for et års tid siden - nu vil jeg gerne strikke den, men opskriften er pist væk. Kan du huske, hvad modellen hedder, så jeg nemmere kan finde en opskrift på den ?
  Kh Dorte

  SvarSlet
 2. Kære Dorte.
  Jeg finder ud af det. Kan jeg svare dig her, eller har du en mailadresse ?

  SvarSlet
 3. Du må meget gerne skrive til mig privat, hvis du finder ud af det :
  Nybo @ adslhome.dk
  Slet mellemrummene i adressen, når du skriver :-)

  SvarSlet