mandag den 15. juni 2015

WWKIP

Sikken en dag - en af de virkelig gode.

Vi var inviteret til Roskilde til Louise Hardens dejlige butik. www.louiseharden.dk

Som billederne tydeligt viser, var der hygge og glade strikkepiger i massevis. Måske kan I ligefrem fornemme den kreative energi der også var:-)


Selv om solen skinnede det meste af tiden, oplevede jeg gåsehud, simpelt hen fordi jeg nød det hele så meget. Ikke mindst den skønne musik Louise havde sørget for. En ung mand og hans guitar og de mest fantastiske toner.Ren nydelse. Magnus Hjort Rossen er bestemt et genhør værd. Tak for den oplevelse midt i alt det gode selskab:-) og selvfølgelig også tusind tak for det. Det er altid en fornøjelse.Jeg fik også "lidt" med hjem, men der skal jo noget til til alle de kjoler......og hvis nu man skulle løbe tær for garn i sommerferien, så.... Nej, okay, der var bare så mange dejlige fristelser - og jeg besluttede mig for at jeg har fortjent det:-)

Har den lille bitte ting, som jo også beviser at nogle projekter kommer af pindene hele tiden. Små bukser i uld og en multifarvet meget tynd silke. Bløde som de skal være til en lille nyfødt.

Nu skal jeg videre med alle kjolerne, men hvis jeg skulle overanstrenge mig, så vandt jeg faktisk en halv times massage hos Susanne Wegener etsundthelbred.dksom havde udlovet to gange massage hos Louise i lørdags. Hvor heldig kan man være:-)
God strikkelyst til alle.

 Og så var jeg lige ved at glemme det skønne indlæg som Lasse fra Karen Noe kom og gav os lørdag eftermiddag. Vi fik en god indføring i hvordan Karens garner bliver valgt og sammensat, og også om hvordan de vindes spindes og farves - meget inspirerende. Der foruden nye modeller, skønt! 

6 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud, man bliver en lille smule misundelig. Glæder mig til at se mere til de projekter du har købt garn til :)

  SvarSlet
 2. Ih altså, hvor det lyder som et gennemført arrangement - at få gåsehud må være det absolut ultimative tegn på dét :-) Jeg synes godt nok, det ser ud til, at du er gået til den med de indkøbsposer - men selvfølgelig har du fortjent det :-) Mailer til dig, så snart jeg har fundet en dato :-)

  SvarSlet
 3. PS: Ovenstående kommentar blev skrevet 23.12 - ikke 14.11 ;-)

  SvarSlet
 4. Er ikke i tvivl om kreativiteten - den oplevede jeg på mit første og hidtil eneste besøg, men håber på flere besøg. Pokkers ærgerligt at den bro er imellem. Det ser ud som lækre sager du skal i gang med. Glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 5. Ej hvor ser det hyggeligt ud - total nydelse:-)
  Du er da klar til den danske sommer - ser ud til at være virkelig lækre indkøb....glæder mig til at følge dine kommende projekter ;-)

  SvarSlet
 6. Det ser godt nok både hyggeligt og kreativt ud og sikke mange skønne ting du har fået med hjem. Du har rigtig fået shoppet igennem. Jeg glæder mig til at se alle de kommende kjoler.

  SvarSlet