onsdag den 7. marts 2018

Eiri - og første færdige projekt i marts

Jeg har købt Karen Skriver Laugers skønne bog Sjaler Nordfra.
Jeg forelskede mig øjeblikkeligt i flere af de skønne sjaler, og har også et på pindene som lige ligger og venter på mit fokus.
Da der så blev startet på en Knit-a-long på Eiri, var jeg solgt, også fordi det kunne strikkes af garn fra lageret, og der kunne leges med farver:-)
Jeg har leget med farver, og er vist ret inspireret af mit nye hjem:-)
 Jeg har strikket i Isager uldgarner, som jo altid er en sand fornøjelse at strikke med, og som jeg jo har i mange farver:-)
Da jeg skulle Blogge sjalet, kunne jeg igen se, at jeg har brug for et større sæt skumpuder til at spænde op på, men mon ikke de kan skaffes.

Sjalet er skønt, og har været næsten meditativt at sidde med. Jeg forbløffes gang på gang over effekten af vævestrik..jeg er vild med det.
Jeg strikker videre i min udfordring med Lene. I marts strikker vi Susie Haumanns Slyngrose og et par Tadpoles socks . Der foruden fra lageret og UFO-bunken:-)
Skønt...god strikkelyst.

Faktaboks: Eiri sjal fra Sjaler Nordfra  
Design: Karen Skriver Lauger
Garn: Tynde uldgarner fra Isager
Pinde: rundpind 3,75
Bemærkninger: Bare skøn strik:-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt ! Jeg er vild med dit farvevalg :-)

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak💕jeg er også Glad for det😊

   Slet
 2. Hvilket smukt sjal. Og smuk mønstersammensætning. Det kunne jeg fristes til at strikke også, selv om jeg ikke er så god til at bære sjaler. mvh
  Vibeke Larsen

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare smukt. Jeg har samme bog, som jeg kigge i med jævne mellemrum - og på et tidspunkt kaster jeg mig ud i det. :)

  SvarSlet
 4. Du har ikke købt den, men fået den af mig 😉 Eiri er smukt i begge dine farvekombinationer 😃

  SvarSlet