søndag den 3. april 2011

Så blev det april:-)


Så er den første weekend i april ved at være gået. Det er ikke blevet til mange strikkede masker, men i går eftermiddag var jeg igen på kursus. Nu kan jeg føje endnu en gren af håndarbejde på mit CV, jeg har lært at gimpe! Kurset var hos Louise i Butikken på landet, og som altid var det nogle fantastiske timer. Tak for dejligt selskab, og tak til Marianne fordi du var klar til at dele de nye udfordringer med mig:-) Jeg er helt klar til at gimpe videre..

Jeg lovede nogle billeder af de sidst afsluttede projekter, så her er de:


Først en trøje som har ligget i kurven og ventet på det sidste ærme. Dejligt at den er færdig, for den er skøn at have på, og med mange forskellige farver. Den oprindelige opskrift er fra Grignasco, men denne er strikket i farveskiftegarn fra Karen Noe.  Dette så jeg hos Louise på landet for nogle år siden, og jeg har faktisk en trøje mere i en anden farvekombination.

Denne er en ældre model, som jeg selv har regnet og tegnet for nogle år siden, men den stod og så så dejlig ud i solskinnet.
Kjolen her er strikket i hulkrus, og figuren er lavet ved at bruge varierende pindestørrelser. Den er strikket i en Isager bomuld, en kamgarn og en viscose. Dejlig blanding som falder flot.

Denne her har ligget i kurven i mindst fire år:-) Nu er den klar til brug.
Sidst - og allermindst en Hanne Falkenberg model, strikket i resterne af min Bagstykke fra Bente Geil.
Nu er det vist tid til et par pinde, og så sengetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar