fredag den 10. juni 2011

Projekterne står i kø.......

Kom til at kigge på min vindueskarm, og kan se jeg har rigtig mange ting på pindene:-) Måske er det derfor der ikke er blevet noget færdigt de sidste uger.... Nu skal tingene færdiggøres, for nye projekter står i kø.

Her er det første færdige projekt. En lille trøje som egentlig skulle have været til min nevø. Han vokser bare så hurtigt, at jeg har lavet en anden plan. Denne skal nu nok finde anvendelse. Dejligt med pinseferie......

2 kommentarer:

 1. Sikken en smuk lille trøje - det fine vaffelmønster og farveskiftene går ganske enkelt op i en højere enhed :-) Mon ikke du møder en baby, der bliver begejstret ;-)?

  Har netop anskaffet opskrift og garn til Farveskiftecardigan, fordi jeg så dit fine eksemplar :-) God pinse!

  SvarSlet
 2. Vedr. ferie i Aalborg: Du/I skal helt klart bruge tid på en minutiøs gennemgang af havnefronten - f.eks. startende med Nordkraft (kulturhus)og Utzon-hus og park, ned langs Nytorv og hele vejen langs havnen ud til Pandekagehuset i den vestlige del af byen.
  Det gamle Aalborg fra Hjelmarstald/Klokkestøbergade ind over centrum (gågaderne Algade og Bispensgade (Jomfru Anegade) udgør en hyggelig tur, men også et super shopping-mekka. Husk at besøge Penny Lane (bager/café i særklasse)
  En tur over Limfjordsbroen til Nørresundbysiden er også ret flot.
  Centrum af Aalborg byder på 1 tilbageværende garnforretning: Designværkstedet, ligger på Boulevarden nr. ca 12-14 stykker.
  Aalborg er simpelthen spækket med gode cafeér og restauranter - så det er bare at gå i gang fra en ende af :-) Rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet