onsdag den 29. juni 2011

Sommerferie:-)

I fredags startede min sommerferie, og det kan varmt anbefales.
Jeg startede ferien med nogle skønne dage i Aalborg, hvor Louise(min søde datter)
og jeg blev meget grundigt forkælet af mormor og morfar.
Der blev også tid til at besøge en strikkebutik og diverse kunsthåndværkere, så lidt garn og nogle skønne nåle er hjembragt, og en ny meget fin strikkebog. Den er lavet af Lisa Renner og hedder Close. Nogle af modellerne vil med sikkerhed blive præsenteret live her på blogen senere på sommeren.

Det første billede her er af mine nyerhvervede strikkekrus - de er gode at drikke af og holder på varmen, og så er de bare for hyggelige. Det grønne med Sejerø mønster er min favorit - sjovt nok:-)

Denne nål fandt jeg i en butik i Nørregade i Aalborg. De solgte faktisk også garn! Det er svært at se farverne her, men det er grå, grøn og orange.

De to blå her, fandt jeg i en butik i Reberbahnsgade. Der var kun blå i øjeblikket, men de er nu også helt fine.
I aften skal jeg til strikkecafe på landet før Louise holder velfortjent ferie i juli måned. Efter det, er der vist kun færdiggørelse af en masse projekter tilbage, og så at nyde ferien. Jeg skal være i Danmark, men heldigvis kan man jo strikke i al slags vejr.     God sommertil alle.

3 kommentarer:

 1. Det er nemlig dét man kan, heldigvis er regn perfekt til strik ;-) - min ferie starter på fredag og jeg har også køb Close :-) Håber, du havde nogle gode dage i Aalborg - at de sælger garn i en butik i Nørregade kommer helt bag på mig - den sidste garnbutik lukkede for et stykke tid siden, men jeg må jo ud og kikke lidt på min egen by ;-)
  God ferie :)

  SvarSlet
 2. God ferie, det du har tilbage af den.
  Det var smukke ting du fandt i Aalborg. Vi taler om at tage i Zoo deroppe. Det kan vi godt lide. Jeg er ikke så god til at gå på opdagelse i fremmede byer, men måske jeg bare skal springe ud idet.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Spring endelig ud i det. Der er rigtig mange butikker samlet i de to gågader, så der er nemt nok at finde rundt. Der er basis for skønne brugbare ferieminder:-)
  Håber du får en dejlig ferie.
  KH Vibeke

  9. jul. 2011 02.24

  SvarSlet