søndag den 14. august 2011

En fantastisk lørdag.

Min lørdag havde været planlagt længe, og jeg har glædet mig meget. En hel dag med min hjerteveninde Marianne, hvor vi skulle se på smukke ting og nyde livet.
Jeg hentede Marianne kl.0900 så vi kunne få noget ud af dagen, og vi startede med et godt grin. Vi havde ens trøjer på, men dog i forskellige farver. Min er vist i tidligere indlæg:-)
Så tog vi toget til Christianshavn, hvor vi skulle spise brunch. Det var et skønt sted, som vi varmrt kan anbefale http://www.cafeluna.dk/ . God betjening og fantastisk mad og kaffe...


Så gik vi en tur langs Christianshavns kanal, før vi gik ned for at se en Færøsk strikkeudstilling på Nordatlantens Brygge. Udstillingen var ikke særlig stor, men meget inspirerende. Værkerne som her er afbildet er lavet af en Katrina Maria Hansen i 60'erne og 70'erne, og siden opdaget af Johanna av Steinum som er blevet inspireret af disse værker til en nutidig strikkekollektion. Meget spændende.

Så gik turen forbi Sommerfuglen, hvor vi til vores egen overraskelse ikke købte noget. Jeg tror vi sparer lidt på kræfterne(-eller dankortet) til vi skal til Fanø i september. Herfra udforskede vi de små gader omkring Strøget, og sluttede på Kunsthåndværkermarked. Her blev vi de lykkelige ejere af matchende ørenringe, som er lavet af en keramiker fra Vejle http://www.kohldesign.dk/  og små glasengle fra http://www.anyaglas.dk/ .
Vi mødte også mange andre spændende og dygtige folk, og sidst men ikke mindst kunne vi have købt os fattige i smukke tepotter og tilhørende krus.
En fantastisk dag, hvor vi tog trætte og kun en lille bitte smule våde hjem.

1 kommentar:

  1. Lyder som en rigtig luksusdag - der er ikke meget der kan slå en tur med bedsteveninden og indslag af strik og garn ;-) Sikken en smuk farveskiftecardigan din veninde har på, I har helt sikkert set fine ud sammen i jeres fine trøjer :-)

    Jeg glæder mig til min bliver færdig - men lige nu er det min Julie-kjole, der har overtaget mine pinde ;-)

    SvarSlet