lørdag den 15. september 2012

Nu 44 år:-)

Ja det skete i torsdags, og det var en fantastisk dag med min dejlige familie.

Jeg fik en skøn grøn skindjakke i gave fra min mand, og det skaber jo selvfølgelig straks et behov. Et halstørklæde der passer:-) Jeg tror I kan se hvorfor:-)
Dejligt at jeg lige kunne gå  i strikkerummet og finde det rette garn..

7 kommentarer:

 1. Tillykke med de 44 (det er jo en skøn alder :-) men mon ikke man, når alt kommer til alt, altid er godt tilfreds med den alder man har?).

  Skøn, skøn gave fra din mand!!! Og skønt at der lige var et passende garn på lager!

  Og så kan jeg jo se at du har den smukkeste Sommer i Tokyo på! Wauw....jeg er VILD med den i de farver!!! Har jeg misset et blogindlæg om den eller har du strikket den før du begyndte at blogge? Den er altså bare så flot (og uha, som jeg gerne vil se mere til den!!!!!!!!).

  SvarSlet
  Svar
  1. Min Tokyo er strikket i 2008, så jo det var før bloggen fik liv, men der er et billede af den uden jakke fra 26. november 2011. Det er helt klart en af mine favorittrøjer, og jeg leger stadig med tanken om en mere, men tvivler på jeg kanlave en bedre farvekombination:-)

   Slet
 2. Jamen tillykke - det er jo ingen alder. Og som Lea, ser jeg også den smukkeste trøje under din jakke... og et tørklæde kan man jo altid stå og strikke i haven :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen og den fede jakke :))

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen
  Sikken flot jakke :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Til lykke med fødselsdagen! Skøn, skøn jakke og en flot bluse du har indenunder:-)

  SvarSlet
 6. Hjertelig tillykke med både fødselsdagen og jakken. Sikke en flot bluse du har på, der passer perfekt til jakken. Er det mon Tokyo af Marianne Isager? - Selvfølgelig må du have et tørklæde, der passer til.

  SvarSlet