søndag den 16. september 2012

Tokyo og strik der vokser..selv efter pindene er taget ud!

I august måned viste jeg min Sakura, og var egentlig tilfreds. Problemet var bare at den voksede.. og voksede.. og jeg synes ikke rigtig, at den gjorde noget som helst godt for mig når jeg havde den på. Hvad gør man så?? Man satser hele butikken og smider den i vaskemaskinen, og  vupti. Nogen gange har man lov at være heldig:-) Så her er tre efter og to før billeder. Nu tror jeg den bliver brugt, og det let filtede klæder faktisk det jakkeagtige, synes jeg.

I onsdags var jeg til strikkecafe på landet, og her indkøbte jeg garn til en bestillingsopgave, som jeg glæder mig til at gå i gang med. Endnu en silkekjole, men denne gang i rød- min er jo grøn:-)

-Og så tak for de søde kommentarer til mit sidste indlæg:-) Her er Tokyo uden jakke.. God strikkelyst til alle.

6 kommentarer:

 1. Den er meget flot også til jakken. Du har en god smag! Kan godt lide din blog

  SvarSlet
 2. Tusinde, tusinde tak for billedet af Sommer i Tokyo (uden lækker skindjakke) - altså, wauw, wauw, wauw, hvor er den bare flot!!!!!

  Jeg siger det igen: du har valgt de fedeste farver!!!

  For år tilbage var grøn min absolutte favoritfarve, men pludselig blev det bordeaux/pink/lilla osv i den dur..... Forleden købte jeg et enkelt nøgle lækker mørkgrøn supersoft som jeg ville bruge i et sjal, men nu - efter at have set din smukke trøje - tror jeg da, at jeg skal bruge det i en trøje istedet.

  Skønt at vaskemaskinen gjorde underværker for din Sakura - den er virkelig flot og ja, et let filtet look er perfekt til de jakke-agtige modeller!

  SvarSlet
 3. Det er den flotteste udgave af Tokyo jeg har set. Jeg er vild med de farver du har valgt.
  Silkegarnet ser fantastisk ud, den kjole bliver da helt forrygende. Jeg troede egentlig at ting strikket af silkegarn ikke var formbestandige, men jeg har set din grønne silkekjole på billederne, og den ser ud til at holde sig flot. Der er nok forskel på kvaliteten af silke.

  SvarSlet
 4. Den Tokyo er jo fantastisk flot !
  og ligeså din jakke.
  Jeg har selv prøvet at vaske og tumble et strikketøj, der var blevet for stort - med godt resultat. Så det er en god løsning lige at have med sig :o)
  Jeg er vild med din Sakura jakke.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Rigtige flotte modeller:-) de klæder dig utrolig godt. Det er en flot rød farve til endnu en silkekjole, sikke en energi. Jeg er ved at strikke den i petrolblå, men syntes den er svær at komme igennem, modellen ser meget kort ud på pindene:-( jeg er meget i tvivl om det er værd at fortsætte. Men kjolen i bogen og din er bare så flot, så måske er det bare at tage sig sammen og håbe længden passer, når den kommer op at hænge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Min så også meget kort ud på pindene, men rettede sig ud og passer perfekt nu. Så jeg ville fortsætte hvis jeg var dig. God strikkelyst

   Slet