fredag den 6. september 2013

Efterår...nej vel!

Det kan godt være at kalenderen siger september, men jeg er altså ikke klar til efterår endnu. Der har været noget stille her på bloggen den sidste måned, men jeg er her endnu. Lige nu fylder både job, studie og installation af et nyt køkken bare en del:-)
Jo, jeg får strikket lidt, og i sidste weekend var jeg på årets strikketur med min veninde Marianne.
Denne gang, og i lighed med sidste år, gik turen til Tversted. Vi havde en fantastisk dejlig og inspirerende weekend hos Marianne Isager. Dejlig yoga med Ilse Gaardal, skøn mad fra Solvej og strikkeinspiration fra både Marianne og alle de andre fantastiske kursister. Skønt!
Selvfølgelig hjembragte jeg et par nye projekter, men mere om dem senere. Det eneste jeg har færdiggjort den sidste måned, er to par sokker, men lidt har også ret.

Begge par er strikket fra tåen og op, og som det tydeligt fremgår  i farveskiftegarn.
God weekend til alle.

3 kommentarer:

 1. Lidt har bestemt også ret og dine strømper er superfine - og nu er vejret jo efterhånden ved at være til uldne strømper (selvom jeg er stædig og holder ved de bare tæer lidt endnu).

  Jeg får stort set ikke strikket andet end strømper i år, men er sikker på det vender igen.....

  SvarSlet
 2. Strømper kan man altid bruge og dine er så søde.
  Vejret er også med strømpevejr lige om hjørnet, så du skal nok snart få brug for dem.
  Dejligt med sådan en strikke weekend.

  SvarSlet
 3. Jeg ville ønske, jeg kunne blive lidt mere aktiv på strømpefronten ;-) Den Tverstedstur er jeg meget misundelig på, det lyder som sådan et godt arrangement - måske næste år for mit vedkommende (det skrev jeg vist også sidste år ;-))
  Job og studier kan hurtigt tage pusten fra en - så er det jo godt, man kan tage en blogpause :-)

  SvarSlet