tirsdag den 22. oktober 2013

Efterårsferie i Sverige

Den sidste weekend i efterårsferien tilbragte Peder og jeg i Sverige. Vi boede på Brunnsbygaard, som er et spa-hotel der ligger i et skønt område ved Høganæs.
Vi havde planlagt nogle små udflugter til Ittallas outlet og til Yllefabrikken i Klippan, og så var vi ude på en skøn gåtur, hvor vi så vinmarker og en skøn havnefront. Skønt vejr både fredag og lørdag, og stille regnvejr søndag:-)
Vi havde bestilt god mad, og der var nok af det:-), og så fik vi massage lørdag, som helt sikkert satte os i et andet gear.
Jeg nåede et par pinde på turene frem og tilbage, og lidt deroppe, men mere om det der er på pindene senere. Her bare et par billeder af mine nyerhvervelser fra Sverige.
Her står jeg forventningsfuld udenfor fabrikken:-)

Jeg købte en posefuld grå uld, har en dejlig kjole i tankerne. Jeg har egentlig købt garn til den en gang, hos Louise i Roskilde www.louiseharden.dk en dejlig aften med foredrag af  Lene Randorff. Det er en af hendes modeller fra den seneste bog. "Karen" hedder kjolen, og nu skal jeg så bare vælge den ene eller den anden farvekombination:-) Et positivt problem! Denne aften var rigtig skøn.  Først en fantastisk middag med Marianne, dejlige strikkedamer, skøn strik, godt foredrag, fantastisk omgivelser, besøg i Louises dejlige butik og gensyn med en gammel veninde. Skønt at se dig Trine:-)

Jeg er ret vild med engle, og blev forkælet med disse ørenringe, tak for dem:-)
Håber alle nyder det fantastiske efterår, og får nørklet lidt:-) De bedste strikkehilsner Vibeke

4 kommentarer:

  1. Ih, hvad kan der ikke komme ud af en posefuld grå uld :-) Jeg skal ha købt Strik i tiden - er kjolen mon derfra? Jeg husker ikke, at der er en kjole deri - men nu må jeg vist hellere foretage lidt research ;-)

    Meget smukke ørenringe :-9

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo, kjolen er fra Strik i tiden, og er stribet i brede striber på langs i nederdelen og tynde striber på tværs på overdelen. Dejlig sag:-)

      Slet
  2. Yllefabrikken har jeg også været i nærkontakt med - fantastisk sted. Og smukke øreringe :)

    SvarSlet
  3. Dejligt med sådan en forkælelsesweekend i det svenske. Klippans Yllefabrik er fuld af fristelser. Jeg glæder mig til at se hvilken udgave af 'Karen' det ender med. Det er en fin model :-)

    SvarSlet