tirsdag den 11. februar 2014

Vinterferie - og tredie kjole af pindene

Lidt men godt:-) Har holdt fri det sidste par dage, og sammen med weekenden er det en dejlig ferie. I morgen skal jeg på arbejde igen, men det er jo ikke nogen straf. Jeg havde lovet mig selv at færdiggøre flere projekter, før jeg kaster mig ud i nye. Ideer er der mange af, så jeg er meget motiveret:-)
De to ting jeg har færdiggjort er gaver. Først et dejlig blødt halstørklæde til Caroline(-en af mine sønners søde kæreste.) 

Den næste er så tredie kjole af pindene, og den er til min søde veninde Helle. Kjolen har været længe under vejs, men nu kommer Helle snart og besøger mig, så nu skulle det være. Det er en af Louise Hardens www.louiseharden.dk geniale ting, som jeg nu har strikket for tredie gang:-)


Nu må jeg så have en ny kjole på pindene, men hvilken skal jeg vælge. Bente Geils Nr. 8, Helga Isagers Hokkaido, en Islandsk sag med frynser, eller den jeg sidder og regner og tegner på nu???? hmmmm de skal strikkes alle 4, men rækkefølgen er ikke fastlagt. Har også gang i flere trøjer og jakker, så jeg behøver ikke at tage beslutningen i aften. Dejligt med den slags luksusproblemer:-)
God strikkelyst til alle.

8 kommentarer:

 1. Wauv tre kjoler af louises flotte design, jeg er imponeret. Men den er også utrolig flot, jeg er også rigtig glad for min.
  Dejligt med ferie og hovedbrud om luksusproblemer, som du jo helt sikkert får løst:-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at det ikke kun er mig der kan finde påsat strikke en kjole 3 gange.

  Det er en utrolig flot kjole som klæder dig rigtig godt.

  SvarSlet
 3. Flot kjole. Og jeg er altid lige inde og blive fristet af Louise Hardens ting, når du linker på din blog. Der er jo en del at blive fristet af. Det kunne godt være, at jeg snart skal strikke lidt til mig selv.

  SvarSlet
 4. Den er så flot den kjole og et dejlig blødt halstørklæde skal nok give glæde hos modtager :)

  SvarSlet
 5. Sikke en smuk kjole. Den klæder dig ellers rigtig godt, det er næsten en skam, at den skal gives væk, men du kan selvfølgelig altid strikke en til.
  Det er nogle lækre kjoler du har planlagt. Jeg glæder mig til at se dem efterhånden. Den du selv pønser på lyder nu også interessant. Den slags luksusproblemer, kan man godt leve med.

  SvarSlet
 6. Den kjole er superflot ! jeg er sikker på veninden bliver glad. Lækre kjolemodeller du har i tankerne. :o)

  SvarSlet
 7. Ja, den er altså bare flot - jeg så dig jo i en smuk grøn til Fanøfestival forrige gang :-) Sikken en gave at få :-)
  Skønt med alle de projekter forude, jeg har lige startet en 3 nye ting op og må altså også lave sådan en stribet kjole som du viste sidst ;-)

  SvarSlet
 8. Flot kjole - igen! Heldige veninde!

  Altid spændende at se hvad du strikker - og det lyder da ekstra spændende at du sidder og regner og tegner på en kjole! Jeg venter spændt på at se, hvad du vælger at strikke!

  SvarSlet