søndag den 2. marts 2014

Grønt

De som kender mig ved at grøn er min absolutte favoritfarve. Lige nu har jeg en masse grønt på pindene, men der bliver også færdiggjort lidt ind imellem. Jeg har lige taget min nye "Kashmir" fra Helga Isagers sidste booklet i brug. Den er blød og varm og skøn at have på. Den er strikket i Højlandsgarn fra Isager i farve Stone, og så kunne jeg ikke lige få en mohair fra Isager, men valgte en Kid Silk Five fra Grignasco. Til farveskiftene har jeg udelukkende brugt garn fra lageret, og her kommer det grønne ind i billedet :-) Der var, og er stadig masser af grønt.Jeg tror den kommer til at hænge på mig det meste af foråret. Jeg er overbevist om, at den vil vokse lidt i længden, for det gør retstrik jo, men det er der også plads til. Da jeg i sensommeren var på strikke-og  afstresningsweekend hos Marianne Isager, var en af opgaverne at designe lidt selv. Jeg fandt et smukt vintagemønster, som er ens på begge sider, og så er det jo oplagt at strikke et halstørklæde. Det er strikket i ÅLJ-garn og Isagers mohair og er super blødt. Jeg valgte at lave et par pulsvarmere til for at have noget der hænger sammen. Dette er hvad det blev til, og det er lige blevet udgivet hos Isager:-) 


Der var andre end mig, som tog udfordringen op, og jeg har lovet at teststrikke en skøn sommertop for en af mine medkursister. Selv arbejder jeg både med design til en bluse og en kjole, men jeg skal jo også nå at strikke nogle af alle de designs som hele tiden udgives og er helt uundværlige:-)Skønt med positive problemer.
Rigtig god strikkesøndag - vejret er i hvert tilfælde ideelt til strik i sofaen.

10 kommentarer:

 1. Hvor er din kashmir blevet flot i de farver. Den klæder dig godt og du har nok ret i, at den vokser i længden ved brug.
  Tørklædet er også meget elegant. Jeg elsker tørklæder, hvor mønsteret fremtræder ens på begge sider, så dette kunne jeg sagtens fristes af. Hjertelig tillykke med, at du har fået det udgivet hos Isager, det er da fantastisk flot. Godt gået. Kan man købe det på Isagers hjemmeside?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord. Ja, møsteret kan købes på Isagers hjemmeside nu:-)

   Slet
 2. Det er en lækker Kashmir du har lavet og en yderst elegant måde at bruge rester på.

  SvarSlet
 3. Hvor er din Kashmir smuk. Jeg har også en på pindene , det er sjovt så forskellige de bliver rundt i blogland , en dejlig model at bruge rester til.
  Jeg er dog lidt bekymret om den bliver for bred, syntes min ser meget stor ud.
  Smukt tørklæde du har designet. Det er rigtig fint med matchende pulsvarmere .
  Jeg glæder mig til at se dine kommende design :-) god strikkesøndag til dig også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille. Modellen er lidt bred, men de tætsiddende ærmer gør at den sidder super godt alligevel. Glæder mig til at se din udgave:-)

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Smuk kashmir og smukt sæt du har designet :)

  SvarSlet
 6. Utrolig smuk jakke - og lækker poncho/sjal . Du har bestemt talent som designer :o)

  SvarSlet
 7. Hvor fint - både dit designer-sæt og jakken :-)

  SvarSlet
 8. Smuk cashmere omend i lidt andre farver end dem vi plejer at se dig i.
  Vintage mønsteret er SÅ flot , glæder mig til at se hvad dine flittige hænder vil designe fremover.

  SvarSlet