mandag den 3. marts 2014

Motivation - og det hele værd..

Jeg kom til at se på min mand, og han har før nævnt det, men den striktrøje han går i er gammel, meget gammel. Den er strikket i 2004, men først fotograferet i 2006:-)
Trøjen er blevet meget flittigt brugt, og er vasket flere gange om måneden i alle de år - altså 10. Der er ingen huller i, men trøjen mister hurtigt sin facon efter vask.


I dag ser trøjen (-og manden) sådan ud, og jeg bliver glad for at jeg strikkede den til ham. Jeg har helt klart en blokering i forhold til at skulle strikke en herresweater mere.Jeg har strikket tre siden denne, hvoraf en faldt i god jord, de andre to røg videre til andre som ville bruge dem. Den sidste kom i vaskemaskinen, og desværre ikke på uldprogram. 
Alligevel må det være det hele værd, og jeg er i gang med en afløser:-)


8 kommentarer:

 1. Den herretrøje er da også rigtig fin og klassisk. Dejlig, når den kan blive så flittigt brugt.
  Ja hvorfor er det så svært at strikke herretrøjer, jeg har haft en på pindene det sidste år, den er lovet færdig til efteråret( men ikke hvilket efterår:-D, godt jeg har en tålmodig mand)

  SvarSlet
 2. Det er en super flot herretrøje, jeg strikker gerne herretrøjer, modellen her ligner en min bedre halvdel ville elske......må jeg spørge hvem designeren af trøjen er......??

  SvarSlet
  Svar
  1. Fra et eler andet blad fra "fortiden" . Vil gerne finde den til dig?

   Slet
  2. Ihh hvor pænt af dig, det vil jeg meget gerne tage imod hvis ikke det er for meget besvær Tak

   Slet
 3. Det er en meget fin herretrøje og den ser ud til at have holdt godt. Nu strikker du så endnu en. Det må da være ægte kærlighed.

  SvarSlet
 4. Det er heller ikke meget herrestrik der ryger af mine pinde. Glæder mig til at se din mands nye sweater :)

  SvarSlet
 5. Fantastisk - dejligt når noget bliver brugt og holder!

  SvarSlet
 6. Ting tager jo tid ;-) Hvor er det dejligt at vide, at en herresweater kan holde i så mange år ;-) Jeg købte jo Annette Danielsens bog med herretrøjer, men der kan sagtens gå 10 år før jeg kommer i gang ;-) Jeg synes nu også, at tiden er kommet til at strikke en afløser til din meget tålmodige mand, men han er vist heller ikke helt uskyldig, hvis han har kasseret 2 modeller undervejs! ;-) Det kunne godt igangsætte en meget lang strikkeboykot her hos mig ;-)

  SvarSlet