tirsdag den 22. april 2014

Påske 2014

Så er påsken gået, og sikken en. Der har været fuld aktivitet, og gang i de store følelser. Vi måtte sige farvel til vores glade hund Benjamin. Vi nåede at nyde hans dejlige selskab i 11 år. Vi savner ham alle sammen.

Jeg blev bestemt ikke snydt for en meget smuk påskebuket, som stadig pynter på bordet. Vi skulle fejre tre fødselsdage i påsken, så her var mange gæster. Først havde min mand fødselsdag, og dagen efter kunne vi fejre Anders og Christians 21 års fødselsdag. Uhyggeligt som tiden går, men super hyggeligt at kunne fejre dagen med dem.

Christians søde kæreste Ina havde klippet de fineste gækkebreve:-)

Efter alt dette drog Peder og jeg til Give til en skøn påskefrokost, og på vejen hjem overnattede vi på Kongebrogården i Middelfart. Vi nød udsigten, den gode mad og lidt ro.
Så lykkedes det også at færdiggøre en af Peders gaver. En trøje i 2 grå nuancer Italiensk tweed. Mønsteret er fra Alt om håndarbejde nr. 3/2014. Første gang jeg har strikket en herretrøje på mindre end en måned:-)
 • Nu må jeg vist tilbage til strikketøjet og min aftente. God strikkelyst.

Så e

4 kommentarer:

 1. Hvor er det trist med din hund, det er altid hårdt at sige farvel til sådan et elsket medlem af familien. Jeg kan godt forstå der er et stort savn.
  Tillykke til alle fødselarerne, sikke en flot trøje du har strikket til din mand og han ser ud til at føle sig godt tilpas i den.

  SvarSlet
 2. Det er trist at høre med jeres hund, det er et kæmpe savn et elsket kæledyr efterlader sig.
  Tillykke med alle fødselsdagene, dejligt der også var plads til at nyde den skønne påske.
  Jeg er imponeret over, du har strikket en herretrøje på en måned, den er rigtig flot:-)

  SvarSlet
 3. Sikken flot trøje !
  - det lyder som en påske der har budt på lidt af hvert. Dejligt med buket og gækkebrev :o) trist med jeres gamle hund.

  SvarSlet
 4. Stakkels jer - det er helt utroligt så meget sådan et kæledyr kommer til at betyde i familien, men I har garanteret mange glade minder.
  Flot, flot herretrøje, det tror jeg heller aldrig, jeg har gjort på en måned ;-) Og jeg får dårlig samvittighed - hvad skete der egentlig med den bog jeg købte med herretrøjer af Annette Danielsen? ;-)

  SvarSlet