mandag den 28. april 2014

Moderskab

Så er "Moderskab" som Bente Geil har designet kommet af mine pinde:-) En hyggelig sag at strikke, og fin at have på. Dog er den mest til aftentimerne i det fantastiske vejr vi har haft i denne weekend, men ingen klager herfra.
Min version er naturligvis grøn, og strikket i det originale hampgarn. Noget rustikt, men jeg kan godt lide resultatet.

De fine "riller" på ærmerne, og om man vil i taljen er en fin detalje som bestemt godt kan huskes til senere brug.

På ryggen er et fint M som symboliserer moderskabet. 

Weekendens gode vejr krævede arbejde i haven, og op til flere gode gåture i skoven. Jeg blev helt fortryllet af det forårsgrønne op mod den klare blå himmel.

Mon man kunne kombinere disse to farver i garn?

Sidst men ikke mindst, er her min opstrikkede version af en ny sommertop på Isagers hjemmeside. Toves top. 
Den er designet af en af mine medkursister fra mit før omtalte kursus i Tversted, og jeg har fået lov at prøvestrikke modellen. Den er hyggelig at strikke, og er perfekt i sommervejret. Min model her er strikket i Plant fibre fra Isager og på pinde 3. Den oprindelige model er lavet i Isager bomuld på pinde 2,5. Det giver to forskellige udtryk, men de to små hyggelige mønstre bliver fine i både det ene og det andet garn. Min udgave i bomuld er endnu ikke fotograferet, men mon ikke det sker snart.
Nyd livet derude:-)

4 kommentarer:

 1. Flot Strik ! - og det gælder begge. Og forårsskoven er lige til at springe ud i - fantastisk smuk årstid :o)

  SvarSlet
 2. To meget flotte modeller du har lavet

  SvarSlet
 3. De er to flotte projekter du har strikket og skoven i baggrunden er den helt perfekte farve harmoni at sætte sammen med.

  SvarSlet
 4. Der er så fuldstændig overdådigt smukt i Danmark i øjeblikket - jeg bliver også helt fortryllet ;-) Moderskab har jeg af en eller anden grund fået placeret i kategorien "ventetøj", men nu ser jeg jo, at den har langt bredere anvendelse ;-) Det er en smuk og enkel trøje med fine detaljer :-) Spændende garner, du har fået prøvet af i begge modeller - der er noget, der skal udforskes :-)

  SvarSlet