søndag den 11. maj 2014

Små stikkerier og store planer..

Billederne i dag er en blandet landhandel. 
Første billede er min skønne Mors dags gave...kan kun sige uhmmmmmmmmm.........Tak søde unger
Min søde datter Louise fandt dette skønne strømpegarn i Aalborg sidste år, så nu skulle det være. Hun er glad for strømperne , men kun fødderne måtte fotograferes:-)

 -De to næste billeder er af starten på de store projekter. I torsdags havde jeg den mest inspirerende og skønne aften hos Louise Harden i Roskilde. Nye flotte ting er smuttet af hendes pinde, og flyder lige over på mine ....Tak....flere detaljer følger.

Sidst men ikke mindst var vi til en super skøn konfirmation i søndags. Frederikke skulle have en "kedelig" pengegave, så jeg puttede lige lidt strik ved. Traditionen tro blev jeg færdig lige efter Lillebæltsbroen, så det ubehjælpsomme billede er taget på forsædet af bilen. Godt jeg har en yderst pålidelig chauffør. Kittet består af sokker, håndledsvarmere og et halsrør:-) God strikkelyst.

2 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Spændende hvad Louise har præsteret,jeg må vente med spænding til jeg skal derud i næste uge :-)
  Det er da en rigtig god ide at supplere pengegave med hjemmestrikkede, godt du nåede at blive færdig og har en stabil chauffør :-)

  SvarSlet
 2. Mine sønner vil ikke støtte den slags "kommercielle tiltag", hvilket så bare år for år går ud over deres stakkels mor ;-) Jeg ville ellers ikke have noget imod at få sådan nogle flødeboller :-)
  Louise Harden laver altså nogle ret fede ting, så jeg er spændt på at se, hvad det bliver til :-)
  Flot sæt, du har suppleret pengene med - det må da også være rigtige konfirmandfarver :-)

  SvarSlet