søndag den 21. september 2014

September

Så er vi allerede langt inde i september, så her i huset betyder 2 fødselsdage som skal fejres.
I sidste weekend var det min, og i dag er det min søde datter Louises 19 års fødselsdag.Billedet her er af en af mine skønne gaver fra min gode veninde som jo helt tydeligt kender mig meget godt:-)

Frugtsalaten her var en del af middagen som vi serverede for Louise og 12 unge mennesker i går aftes. Skønt, og se lige de farver. Jeg ser strik i alle de skønne farver naturen viser lige nu. Derfor det sidste billede af en efterårsbuket fra haven. 

- Lige nu sidder jeg i mit sofahjørne med garn i de skønneste farver over det hele. En del projekter på pindene og endnu flere i hovedet. Anette Danielsens bog Grønland ligger ved siden af mig og frister, sammen med Lene Randorffs Grøn. To meget forskellige bøger, men med de fineste modeller. Sådan en søndag må godt være rigtig lang...ren nydelse.

3 kommentarer:

 1. Der er ikke noget bedre vel? Nye strikkebøger og alle de løfterige timer forude ;-) Grøn har jeg slet ikke fået set - hun laver smukke modeller og man kan vel til nød strikke et par stykker i blåt? ;-)
  Tillykke med fødselsdagene - dejligt med gaver, der rammer plet :-)

  SvarSlet
 2. Kære Vibeke , hjerteligt tillykke med din datter og forsinket tillykke til dig.
  Dejligt med gode strikkebøger og gode ideer, når nu der kommer mere strikketid igen :-) ( og dermed også tid til strikkecafe hos Louise , dejligt )

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen - både til dig og din datter.

  Jeg var forbi tøndering strik til bogudgivelsen. Jeg købte den dog ikke, men er lidt (meget) lun på den stribede kjole med de fin læg ved halsen.

  SvarSlet