lørdag den 28. februar 2015

Jeg nåede det:-)

Her er så "kjolen" eller sættet om i vil:-)
Det er en nederdel og en lille jakke strikket i dejlig Shetlandsuld fra Karen Noe. 
Modellen er fra Louise Harden, og den har været sjov at strikke. Masser af snoninger over det hele, så ikke spor kedeligt.

Jeg har ikke lavet nogen ændringer, men......
Da jeg strikkede kroppen, og havde fået fordelt og gjort klar med maskemarkører og det hele, så læste jeg , strik 34........Det gjorde jeg så, men jeg strikkede 34 cm. Efter 34 pinde skulle jeg have lavet lommer på de to forstykker. Derfor er min model lommeløs.

Jeg var længe i tvivl om hvilke knapper jeg skulle vælge, men faldt over disse fine grønne glasknapper fra Frankrig, i samme nuance som kontrastfarven. Dejligt når man finder det rigtige. Jeg er helt tilfreds med dem.
Håber <I alle har set lidt til solen i dag og nydt det:-) Her skal nu endnu en kjole på pindene, og valget er svært. Her ligger mindst 10 mere som gerne vil strikkes, og så er jeg kommet til at love at strikke en Hokkaido (Januars kjole) til en kollega. 
God strikkelyst.

10 kommentarer:

 1. Elegant ! Det er lige ordet. Ha ha det kender jeg godt, det der med at læse to ord, og så helt sikkert vide, hvad der derefter står , så det læser man ikke ;-) pyt, lommer er ofte ikke gode i strik.

  SvarSlet
 2. Hvor er det smart :-)
  Jeg var lige netop i går på besøg hos Louise Harden for første gang. Det bliver forhåbentlig ikke sidste gang, Det var et helt fantastisk sted.Tror nok bilen skal køre en omvej hver gang vi kommer på den side af bæltet, for i dag sidder jeg her sprængfyldt med inspiration.

  SvarSlet
 3. Den er smuk og meget stilfuld. Knapperne og deres grønne farve passer perfekt. Hvor er den bare flot til dig.

  SvarSlet
 4. Meget, meget flot og elegant. Ser rigtig godt ud med de grønne kanter og knapper.

  Er spændt på dit næste projekt.

  God søndag

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet et flot sæt:-) fint med den grønne kontrast.
  Nu bliver jeg nødt til at sætte turbo på min kofte, så jeg kan komme i gang med nederdelen, det fuldender sættet.
  God søndag til dig :-)

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig nåede du det - Wouwwww hvor er det flot - og så smukt med kontrastkanterne og de fine glasknapper - det er da lige før, jeg må have den opskrift - det ville se fantastisk ud med turkise kanter :-) Ork ja - fejllæsning af opskrifter, fordi vi jo godt ved, hvad der står ;-) Men den er også meget lækker uden lommer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på en model med turkis er lige dig:-)

   Slet
 7. Det er et fantastisk flot sæt - og det klæder dig utroligt godt. Fine detaljer:-) åh hvor jeg kender det der med liiiige at læse opskriften og tro man gør det rigtige :-) spændende hvad du vælger af kjole..

  SvarSlet
 8. hvor er det et flot sæt...
  louise harden laver flotte modeller, der, synes jeg, er vildt spændende at strikke...

  SvarSlet