søndag den 8. marts 2015

Forår og søndag:-)

Så kom solen og gav os en fantastisk dag:-)
Spiste frokost på terrassen efter en dejlig lang gåtur i skoven, og sad udenfor og strikkede lidt. Fantastisk luksus. Fik ikke taget nogle billeder af den hyggestund, men har leget lidt med forårsblomster og kjoler:-) 
I sidste uge var jeg i tvivl om, hvilken kjole der skulle på pindene, men det problem er løst:-) Jeg er startet på tre forskellige, så her er et lille kig. De vokser støt og roligt, men måske skal en af dem have lidt mere opmærksomhed, hvis den skal være marts måneds kjole:-)


Sidst men ikke mindst garn til den Hokkaido jeg har lovet at strikke til en kollega, så den må også i gang, og så røg der lige noget grønt garn i posen også til en kjole til en af sommermånederne. Livet er skønt:-)
God søndag derude.

3 kommentarer:

 1. Åh hvor lyder det skønt med en strikkestund udenfor...desværre ikke muligt i Aalborg...glæder mig til at se dine kjoleprojekter:-) skønne farver er det ihvertfald ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg er ret imponeret over dit mål med at strikke kjoler ... wauh - gæder mig til at kigge lidt mere med på din side

  SvarSlet
 3. He, he - jamen det er det da :-) Vidunderlig måde at løse problemet på - sådan lige starte på 3 stks ;-) Jeg ser også frem til udendørs strik - der er så mange gode stunder i vente :-)
  Glæder mig rigtig meget til vi skal strikke sammen - måske kunne jeg være heldig at se en Hokkaido live?, for jeg overvejer lidt, om jeg skal lave sådan en på et tidspunkt :-)

  SvarSlet