onsdag den 29. juli 2015

Regnvejr er godt strikkevejr:-)

Dagen i går havde jeg ventet på en tid. Jeg havde nemlig fået planlagt en helt perfekt strikkedag. 

Jeg startede om formiddagen hos Louise Harden i Roskilde, fordi hun havde åbnet sin butik for Lene, som var på besøg fra Aalborg. Jeg var så heldig at få lov at være med, og det blev en skøn formiddag.
Butikken er jo som altid fuld af gode sager, og med inspiration fra både Louise og Lene kunne det kun gå godt. Jeg kom da også hjem med en dejlig pose garn, og hovedet fuldt af ideer. Lene lånte jeg også med hjem:-)


Vi havde nemlig planlagt at strikke hos mig i Værløse, og havde inviteret forstærkning i form af nogle af de skønne hard-core strikkere jeg kunne finde midt i sommerferien. Inger og Emra kom til frokost, og så blev der strikket.
Jeg havde fået hjælp til frokost og kage af min søde datter, og manden min forsøgte at holde en nysgerrig hundehvalp i skak, så der ikke indtraf alt for mange ulykker. 

Stakkels Marianne var på arbejde, men nåede heldigvis at være med de sidste timer. Kagen havde vi gemt til hun kom.

Vi fik alle produceret en del, men mest af alt tror jeg der blev skabt en masse nye behov og ideer.
Vi strikkede, snakkede lod tankerne løbe, men selvfølgelig ikke maskerne. Dejligt selskab og den bedste måde at tilbringe en så regnfuld dag. Tak alle sammen, også for de meget fine gaver. Glæder mig til vi skal strikke igen.

8 kommentarer:

 1. Kære Vibeke - så er vi netop landet i Aalborg igen og jeg er ved at trække billeder ud til et indlæg :-) Tusind tak for din gæstfrihed og en fuldstændig forrygende dag - jeg hyggede mig i den grad :-) Glemte at sige, at du skulle hilse din datter og sige, at det var nogle utroligt lækre delikatesser, hun havde produceret - du må give det videre :-) Og sikke nogle skønne strikkekvinder, du havde inviteret - så dejligt at hilse på dem. Besøget hos Louise var jo også noget helt særligt, og sikke kræs vi fik med hjem :-)
  Og så har du jo også postet den fantastiske Karen Noe sag - jeg er vild med den - nu har jeg jo også gramset på den og til sommerbrug findes der ikke noget, der er bedre end den garnblanding. Du så/ser fantastisk ud i den og jeg satser på, at du får vejr til at bruge den i august, ikke? :-) Glæder mig allerede til vi ses igen :-)

  SvarSlet
 2. PS: Kan se jeg bruger fyldordet "jo" alt, alt for meget. Bare lad som om det ikke er der ;-)

  SvarSlet
 3. Først - wauv for en flot sommerkjole. Jeg er helt vild med ryggen i den. Ser super godt ud. Nu må vi håbe at sommeren kommer.

  Dejlige billeder fra en dejlig dag. Jeg er sikker på at inspirationsniveauet var højt :-)

  SvarSlet
 4. I har da bare hygget jer i dejligt selskab, masser af strik og inspiration og så lige nogle dejlige indkøb :-) det er sagen til regnvejrsdage ;-)

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn dag og i dejligt selskab. Sådan nogen dage er bare perfekt og der er god energi på kontoen

  SvarSlet
 6. Perfekt med strikkehygge, og inspiration hos Louise Harden :)

  SvarSlet
 7. Tusind tak for en meget hyggelig og inspirerede dag med en super forplejning :) Det var hyggeligt at møde Lene, og jeg blev meget inspireret af alle jeres kjoler, så nu må jeg vist snart igang med en:)
  Det var også rart at høre om og se et garnlager :, så mit måske er et af de mindre :)
  Fortsat god ferie. Jeg glæder mig til at se, havd august måned bringer:)

  SvarSlet
 8. Åh det lyder som en god dag.
  Kjolen er helt forrygende som altid.

  SvarSlet