søndag den 30. august 2015

August måneds kjole....

er Crazy-kjolen....
Modellen er designet af Sidsel Høivik og findes i bogen "Lekre masker og lekne sting". Denne bog er den første jeg har set af hendes, men alt imens jeg sad og strikkede denne kjole udkom en efterfølger, og der er skønt arbejde til mange måneder endnu:-)

Kjolen er samlesæt af mange stykker, og der er ganske meget montering - men jeg synes den er det hele værd.

Jeg har strikket den i Karen Noes Laura, et skønt hørgarn, og jeg har brugt 7 forskellige farver. Jeg har brugt det fine Qoperfina garn fra Canard som følgegarn for at dæmpe kontrasterne, og jeg synes det er OK.

Skal lige enes med Pepe om, at blonderne forneden på kjolen er mine, og IKKE hans:-)


Har brugt en del tid på de skønne blonder som er hæklet på efterfølgende. - og ja, det er meningen at ærmerne ikke er ens. 

Den er ikke helt crazy, jeg tror jeg bliver glad for den:-)11 kommentarer:

 1. Crash på den skønne måde. Du har lavet en dejlig farveafstemt version af kjole .farverne står rigtig godt til dig.

  SvarSlet
 2. Sidsel Høivik laver bare nogle smukke modeller - den her er bare flot til dig og selvom der er mange farver er de fint afstemt så det ikke er total Tivoli :-) må da ha været vild sjov st strikke/hækle. Uha ja kan godt se monteringsarbejdet i den..

  SvarSlet
 3. Uha, jeg gyser ved tanken om al den montering. Din skøre kjole er blevet langt bedre end originalen pga. dit farvevalg, der passer meget bedre til modellen. Jeg kan godt lide dine dæmpede farver i kontrast til de mange dele kjolen er lavet af. Det er imponerende håndarbejde for det er ikke en kjole man bare lige laver.

  SvarSlet
 4. For pokker da, Vibeke - den er jo blevet helt utrolig flot :-) Det er virkelig en fin farvekombination og hvor ser du godt ud i den :-) Jeg har ofte leget med tanken om at lave den, meeeen der er godt nok meget montering :-) Du har klaret det hele og har nu den skønneste kjole - mon vi ser den på Fanø? Jeg mailer lige til dig en af dagene - så vi lige kan update vedr. Fanø - jeg glæder mig usigeligt til 3 dage udelukkende med strik, snak og gåture :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt Lene. Jeg glæder mig også helt vildt:-)

   Slet
 5. Hvor er den bare skøn og den sidder jo perfekt på dig

  SvarSlet
 6. Det er en super flot kjole i flotte farver - virkelig smuk :-)

  SvarSlet
 7. Den er også rigtig god til dig. Jeg venter spændt på hver måned hvad du nu har fundet på af lækre kjoler.

  SvarSlet
 8. Hvor er den da bare skøn ! det er også en lækker bog, du har den fra .. glæder mig til også at se efterfølgeren. Men en skøn, skøn kjole.

  SvarSlet
 9. Hold nu op hvor er den flot. Dit farvevalg sidder lige i skabet :)

  SvarSlet