søndag den 20. september 2015

September måneds kjole - fra Fanø

Så er en dejlig ferie til ende, en ferie som er tilbragt på Fanø, Toftestien 14, Sønderho. Det mest fantastiske lille hus, med klinker på væggene og meget lavt til loftet. Jeg har nydt 5 dage med min dejlige veninde Marianne, og jeg synes lige I skulle se hendes flotte nye kjole. Louises blomsterkjole:-)


Herefter kommer min kjole for september måned. Den er et todelt sæt strikket i "Loden" fra Grignasco. Et skønt uldgarn som findes i de fineste farver. Sættet er designet af Louise Harden www.butikkenpaalandet.dk


Sættet strikker stort set sig selv, og er skønt at have på.

Vi var naturligvis også en del af Fanø strikkefestival, og vi hyggede os i teltet med Louises mand Jesper, som også kan strikke:-)


Louise havde formået at bringe den gode stemning fra butikken i Roskilde med til Fanø.


Her er nogle af de flotte modeller.
Den midterste her, er sættet som jeg har strikket, men i en anden skøn farvekombination.

Lørdag eftermiddag skinnede solen fra en skyfri himmel, og vi var så heldige at få besøg fra nogle superstrikkere. Her er de i haven:-) Lilli
              Mona Elisabeth og Lene
Oplevelserne står i kø, og også de nye strikkeprojekter, men nu skal jeg ikke trætte jer med mere i dag.
Tak for dejlig oplevelser og skønne timer.


9 kommentarer:

 1. Det er så flot til dig det sæt - er helt sikkert på min uendelig lange ønskeliste :-)
  Skønne billeder du har taget fra Fanø . Det var en dejlig festival - rigtig hyggeligt at hilse på jer :-)
  PS vi fandt vores bil :-D

  SvarSlet
 2. Skøn weekend I har haft på Fanø og vejret ser ud til at have været super godt. Glæder mig til at læse om hvad du fik købt

  SvarSlet
 3. Det var bare så hyggeligt at hilse på jer i jeres miniputhus - en herlig eftermiddag. Og så flotte jeres kjoler fra Louise Harden var ! Især den to-delte du havde på (og viser frem for september) er både stilfuld og elegant. Vi besøgte også Louise Hardens stand - og den var meget velbesøgt ! Virkelig flotte ting, hun havde med. Også blomsterkjolen er rigtig fin. (fristelser er der nok af ).

  SvarSlet
 4. Superflot sæt og blomsterkjolen er også skøn. Det lyder til at have været en succes på Fanø.

  SvarSlet
 5. Superhyggeligt at besøge jer i jeres minisommerhus ;-) tak for hyggelige timer til både dig og Marianne. I ser begge skønne ud i Louise Hardens smukke kjoler - de klæder jer!! Men pyh sådan en Strikkefestival byder jo bare på endnu flere projekter....:-)

  SvarSlet
 6. Fantastisk, fantastisk og fantastisk - du er bare så flot i den lækre sag og hvor er det også en skøn farvekombination - selvom den naturligvis er allerskønnest i blå :-) Hils lige og sig til Marianne, at hendes blomstertunika også så helt forrygende ud - men den kendte jeg jo, så den nye dragt kom til at stjæle hele billedet :-) Hvor var det hyggeligt at besøge jer i det lille dukkehus - tak for kaffe :-)

  SvarSlet
 7. Dejligt at hilse på dig Fanø. Du ser fantastisk ud i dit nye sæt! Virkelig flot. Kan godt forstå at Lene måtte have et mit med hjem.

  SvarSlet
 8. Hej Vibe
  Jeg har lige set dig i din nye kjole på Lenes hjemmeside. Hvor er den bare flot. Skønne farver, super elegant, tidsløs og klassisk og simpelthen smuk. Godt gået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:-) Jeg er i gang med forberedelserne til endnu en gennemstrikning så jeg kan lave en opskrift:-)

   Slet