søndag den 4. oktober 2015

Besøg i Tversted.Jeg har haft en skøn weekend i det Nordjyske, og havde lavet en aftale om et besøg i Marianne Isagers butik i Tversted. Butikken er skøn og fyldt med alt det dejligste garn, modeller, inspiration og god stemning. Jeg havde været så heldig at lokke Lene med, og det gav os foruden det fine besøg, to timers snakke og inspirationstid. Ville gerne have fortsat hele dagen, men skulle også bruge tid med min søde familie i Aalborg.
Her ses Lene sammen med Torhild som arbejder hos Marianne, og som designer de skønneste ting:-)  Vi ankom til butikken lidt før åbningstid, og mødte her Bodil . Jeg har ikke hilst på Bodil før, men længe vidst, at jeg gerne vil strikke et af hendes fantastiske sjaler. Det får jeg rig mulighed for til næste år, for Lene og jeg har givet os selv og hinanden en strikkeudfordring der lyder på et sjal og et par strømper/sokker pr. måned i 2016. Det er sjovt med kjolerne i år, så jeg er frisk:-)
Udenfor butikken, som også indeholder kursuslokaler, er der den skønneste have. En stor flot skærehave med et vandbassin og de fineste farver.

Marianne er i gang med at skabe en dejlig buket i gule farver. Det lyder som om der er mange spændende planer i gang i Tversted, så det glæder jeg mig til at følge. Mine planer er også mange, og mit hovede og strikkekurven fuld af ideer. Det var nogle af dem vi talte om i Tversted, og det skulle der gerne komme nogle opskrifter ud af i fremtiden. Jeg købte denne "lille" kasse garn med hjem til en start - og så har jeg muligvis lidt på lageret i forvejen:-) God strikkelyst.


11 kommentarer:

 1. Det har da været været en total hyggenydesnoldetur :-) lækre indkøb i godt selskab.
  Havde været hyggeligt om Lene havde lokket dig med herud til strikkehygge men kan godt forstå din familie også gerne ville nyde dit selskab :-)
  Bliver spændende at følge jeres projekter i det kommende år;-)

  SvarSlet
 2. Åh ja - det var godt nok en møj bette kasse ☺ bare en lille smule ekstra og meget nødvendigt garn ☺ tusind tak for sidst, Vibeke - det var bare alle tiders tur og jeg fik aldeles heller ikke nok ☺ Det gør vi snart om. Jeg har lige fået aftalt ny sending garn med Louise - så jeg kan strikke ny Colorwork! Den nederdel endte næsten nede om anklerne , he he. Håber du havde en god tur hjem- vi ses snart igen ☺

  SvarSlet
 3. Åh ja - det var godt nok en møj bette kasse ☺ bare en lille smule ekstra og meget nødvendigt garn ☺ tusind tak for sidst, Vibeke - det var bare alle tiders tur og jeg fik aldeles heller ikke nok ☺ Det gør vi snart om. Jeg har lige fået aftalt ny sending garn med Louise - så jeg kan strikke ny Colorwork! Den nederdel endte næsten nede om anklerne , he he. Håber du havde en god tur hjem- vi ses snart igen ☺

  SvarSlet
 4. Åh- en fin kasse, du fik samlet :-) Jeg glæder mig til at følge jeres strikkeudfordring i det næste år. Din septemberkjole er så flot.

  SvarSlet
 5. Som jeg også lige skrev hos Lene, så glæder jeg mig til at se hvad i får ud af den udfordring, det lyder godt nok vildt. Og også til at se hvad der bliver ud af den kasse med garn, smukke farver.

  SvarSlet
 6. Sikke en udfordring at I har givet hinanden dig og Lene. Glæder mig til at se sjalerne og strømperne. Det bliver også spændende at se hvad der kommer af dine pinde i fremtiden.

  SvarSlet
 7. Det bliver spændende at følge jeres sjal og strømpe produktion i det kommende år.
  Sikke nogle lækre garner du har fået med hjem. Skøn kasse.

  SvarSlet
 8. Det ser ud til at være en perfekt tur. Og sikke en dejlig kasse, med fremtidige designs måske?

  SvarSlet
 9. Det var dejligt at møde dig, det var jo første gang, og du strikker virkelig flot og meget. Og du har figur til dine mange kjoler, så flot du var!
  Jeg fik ikke fat i, om du er i gang med noget for Marianne Isager, da jeg var nødt til at køre. Men det hører jeg nok om på bloggen.

  SvarSlet
 10. Det bliver spændende at følge jeres sjalsudfordring ;o) . Jeg kan godt forstå du faldt for det lækre garn og lige måtte have lidt med hjem. Det er en totalt flot æske, garnet er i.

  SvarSlet
 11. Lyder til at i havde en rigtig dejlig tur, og sikken lækker kasse du fik med hjem.
  Spændende med udfordringen. Som jeg også skrev til Lene - hvis jeg skulle nå et sjal og et par sokker om måneden ville jeg slet ikke nå andet 😀 - men det er måske heller ikke planen 😀 ?

  SvarSlet