torsdag den 31. december 2015

December måneds kjole ...

Ligger her i samlesæt. Der er 6 stykker som skal monteres, den skal vaskes og fotograferes, så I må have lidt  tålmodighed. Jeg er sikker på den er værd at vente på, og jeg glæder mig til at kunne tage den på. 
Når den er klar, er de 12 kjoler jeg satte mig for at strikke i år, og lidt til gennemført. Det har været sjovt og udfordrende og jeg er bestemt ikke færdig med kjolestrik. 
Sammen med Lene  har jeg sat mig for at strikke 12 sjaler og 12 par sokker det næste år. Siden vi talte om det på Fanø, synes jeg det har vrimlet med flotte opskrifter på begge dele, så der er masser af inspiration samlet hjemme i strikkerummet. Jeg glæder mig til at skulle i gang, og den eneste regel vi har, er at det skal være sjovt .  Det skal det nok blive, og ambitionsniveauet for os begge er lagt så der også kan strikkes andet ind imellem. 
Til jul fik jeg to nye strikkebøger, og den ene indeholder dejlige sjaler..den anden kofter, og sådan en har jeg stadig til gode at strikke. Jeg fik også dette strikkekit af min dejlige mand, og den jakke kalder da på at blive strikket. Skønne farver og masser af masker.
Jeg vil slutte dette indlæg af, med at sige tak for alle jeres dejlige kommentarer i årets løb. Jeg prøver at følge med, og få sendt kommentarer til jer også. Det er dejligt at have nogle ligesindede at dele med.
Rigtig godt nytår.
8 kommentarer:

 1. Spændt på den sidste kjole 😀 Glæder mig til at følge jeres nye udfordring. Godt nytår

  SvarSlet
 2. Hvor er det spændende med december kjolen. Er det mon kjolen fra Godsbanen du strikker? - Den er bare så smuk.
  Sikke dejlige gaver du har fået. Jeg bliver helt misundelig. Bøgerne er også på min ønskeliste og det strikkekit er da helt fantastisk. Sikke en dejlig mand du har. Godt nytår til jer begge.

  SvarSlet
 3. Tillykke, så nåede du i mål - december måneds kjole bliver virkelig smuk - jeg glæder mig til at se den på :-) Kl. lidt over 12 midnat gik jeg i gang med mit sjal - jeg ku simpelthen ikke vente et sekund længere ;-) Ellers er jeg næsten færdig med 1. ærme på kjolen fra Nordiske Masker - den bliver altså skøn i rød. Den Fanø kofte er da helt uimodståelig - vidunderlige strikketimer venter forude :-) Endnu engang rigtig godt nytår til dig, Vibeke - 2016 bliver et godt strikkeår - det kan jeg allerede mærke :-)

  SvarSlet
 4. Godt nytår, og glæder mig til at se det hele, godt nok stor udfordring der venter. Den Retrotrøje ser mega spændende ud, flot gave.

  SvarSlet
 5. Det ser spændende ud - glæder mig til at se kjolen. Det er da også bare nogle lækre gaver - Fanøjakken skal nok blive sjov at strikke ;-)
  Godt nytår til dig og dine - glæder mig til at følge strikkedysten i det nye år :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med den sidste kjole i det gamle år, den er sikkert lige så smuk som de tidligere kjoler, er spændt på at se den færdig :)
  Nu er jeg spændt på at se, hvad jeres udfordring frembringer, der kommer sikkert mange smukke sjaler og strømper :)
  Sikke nogle lækre julegaver, spændende bøger og en meget smuk jakke.
  Glæder mig til hyggelige strikketimer, og rigtig godt nytår til dig og dine kære.

  SvarSlet
 7. Godt nytår Vibeke. Sikke en dejlig farve. Skynd dig at montere den så vi kan se det færdige resultat.

  SvarSlet
 8. Den kjole ser totalt flot ud ! Jeg glæder mig til at se, når den er færdigmonteret. OG til at følge jeres sjals- og sokke udfordring. Det bliver sjovt. Rigtig godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet