søndag den 20. december 2015

4. søndag i advent...

Så er de 4 lys i adventsstagen tændt, strikketøjet er fundet frem og jeg har fået et glas rødvin. Strikketøjet er selvfølgelig december måneds kjole... Vi har i denne weekend flyttet for Louise, så nu er der kun os to gamle tilbage. Er taknemmlig for at vi er her og har hinanden. Det var skønt at få tre børn på godt to år, men havde ikke lige overvejet at de alle tre ville flytte indenfor et år. De er heldigvis alle 3 glade og meget tilfredse med tilværelsen, og så er jeg også. Glædelig advent til alle.

9 kommentarer:

 1. Nåh kære Vibeke - vi har jo mailet om det, men derfor får du lige et langdistance-kram fra mig - det er bare hårdt, selvom fornuften siger at alt er som det skal være - jeg føler med dig ☺ Jeg ved jo hvad det er for en kjole og den bliver da fuldstændig fantastisk i den farve ☺ Glædelig advent til dig også - jeg mailer en julehilsen til dig, men skal arbejde til og med den 23. så hvem ved, måske får du den først mellem jul og nytår ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene.
   Tak:-)
   Jegglæder mig til din julehilsen, og der kommer selvfølgelig også en til dig..når der lige er tid. Jeg er også arbejdsramt.

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Der er intet som når ens børn trives. Spændt på at se decemberkjolen. Rigtig god jul.

  SvarSlet
 4. Ja det er jo sådan det skal være, at børnene flyver fra reden og trives.. Men kan sagtens sætte mig ind i det er lidt svært, når den sidste flytter. Vores den "mindste" flytter til marts, det bliver specielt og skal helt sikkert lige vende mig til et liv uden hjemmeboende børn efter 30 år.
  Glæder mig til at se din decemberkjole. Flot projekt du har gennemført med en kjole om måneden.
  Rigtig glædelig jul til dig :-)

  SvarSlet
 5. Det må nu være lidt underligt, når de sådan flytter. Men så er det godt i har hinanden . Jeg glæder mig til at se den færdige kjole - og så skydes jeres store sjalsprojekt jo snart igang. Det er jeg spændt på at følge :)

  SvarSlet
 6. Smukke bordeaux nuancer - Glæder mig til at se kjolen færdig :-)
  Føler med dig. Vores ældste flyttede for nogle år siden. Vores yngste (på 18) har lige proklameret at hun da bliver boende hjemme de næste 5 år - Mindst !!!
  Ja-ja, vi får se..... Det ka' jo være at hun får trang til fod under eget bord lidt tidligere ;-)

  SvarSlet
 7. Et meget smukt billede, virkelig adventstemning. Det er flotte kjoler du strikker. Og jeg glæder mig til at se årets sidste. Jeg ser frem tiljeressjal/sokke projekt 2016. Det er mærkeligt når end børn flytter hjemmefra, men det vigtigste er at de har det godt og trives.

  SvarSlet
 8. En flot kjole. Jeg glæder mig til at se den på. Pas nu på ikke at planlægge for mange sokke-sjalsprojekter til næste år. De bedste er dem som vokser frit frem af pindene.

  SvarSlet