søndag den 28. februar 2016

Februar er slut...


 og jeg har strikket sjal og sokker, og så en hel masse andet. Februar måneds sjal er "Hitchhiker" af Martina Behm, fundet på Ravelry af min søde veninde Marianne. Jeg hjembragte garnet "Nuble" Merino og silke, fra et besøg i London. Fantastisk garn som jeg siden har fundet hos Ho strik. 

Jeg kan godt lide sjalets asymmetri og de små takker på den ene langside. Det er så blødt.

Sokkerne er slet og ret mine egne søndagssokker. De er strikket i Isagers ÅLJ garn og en tråd kid mohair. De er varme og bløde og et must have i denne tid.

Jeg er spændt på hvad Lene har fundet på. Nu skal der strikkes mere, og planerne er mange. Håber I alle nyder jeres strikketid derude.

9 kommentarer:

 1. Nej, hvor er det et sjovt sjal, Vibeke - sådan et der sidder rigtig godt om halsen - jeg er også vild med den takkede langside :-) Og sikken et smukt garn med fineste farveforløb - det må have været en fornøjelse :-) Hostrik har mange lækre, lækre garner, blandt andet også et strømpegarn med alpaca som jeg skal have afprøvet :-) Sokkerne - jamen jeg har da også noget ÅLJ til at ligge og måske i virkeligheden en mængde, der passer bedre til sokker end så meget andet - super god ide :-) For de må være lækre :-) Og nu på gåtur og så skal vi jo også arbejde, he he ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke et dejligt sjal - og med camuflagemønster lige som bukserne ;-))

  SvarSlet
 3. Det er da et skønt sjal, jeg kan godt lide, det ikke er større, end det kan bruges som tørklæde
  Godt med lækre sokker til at holde fødderne varme

  SvarSlet
 4. Det er jo som en hel føljeton at gå ind på din og Lenes blog for at se, hvad I har strikket. Fine ting med lækre detaljer.
  Jeg holder også meget af den størrelse i sjaler/tørklæder.
  Ho Strik har så meget lækkert garn og hun er rigtig god til at komme med gode tilbud og få noget nyt på hylderne.

  SvarSlet
 5. Spændende sjal - smukt med takkekanten og en dejlig størrelse. Nogle gange er det rart tørklæderne ikke er for store - andre gange skønne at putte sig i.

  SvarSlet
 6. Jamen februars projekter er jo skønne, kan næsten mærke blødheden i din beskrivelse af sjalsgarnet, lækre hyggesokker.

  SvarSlet
 7. Det er et fint sjal og jeg har hørt at det sidder super godt om halsen.
  Dine hyggesokker ser bløde og lækre ud. kan den garnkombination holde til brug?

  SvarSlet
 8. Smukt februar sjal. Dejligt at kunne vikle noget blødt og langt om halsen. Sokkerne er lige til årstiden, rigtig vamsede. Glæder mig til marts måned sjal og sokker :-)

  SvarSlet
 9. Ih det sjal er da bare perfekt. Så smukt - og sokkerne super hyggeligt. Er spændt på hvad du finder på i marts. .

  SvarSlet