søndag den 7. februar 2016

Nu med mink..

En lille minktrøje "Mimi" fra  Louise Harden . Hyggelig at strikke og en nydelse i hver en maske fordi garnet bare er så blødt. Jeg er rigtig tilfreds med den, og i dag er den blevet luftet på håndarbejdsmessen i Rødovre.
Der er brugt tre nøgler minkgarn til denne som er str. medium. Garnet findes i de smukkeste naturfarver.


Det har så absolut været en yderst garnrig uge = en fantastisk uge. 
Sidste lørdag besøgte jeg Louise i butikken i Roskilde, og jeg fik den skønneste pose garn med hjem, og kom til at bestille en lille smule mere. Det var som altid inspirerende og dejligt.
Mandag kom jeg forbi Uldstedet, og provianterede lidt. 
I dag har jeg så tilbragt sammen med de skønneste strikketanter i Rødovre og der var så mange skønne ting og dejlige mennesker. Alle vegne var der smil, god betjening og skønne mønstre og garner......og jeg kom hjem med lidt til lageret. Det eneste vi ikke fandt, var butikken med flere timer til døgnet....
Kurven her er fotograferet før jeg tog afsted i morges, så de indkøb må I have til gode, men dette er lidt af det jeg nørkler med i øjeblikket.


Nederst et billede af den skønne fredagsbuket jeg fik af min mand:-) Garn, blomster og weekend.. Håber I også har nydt det.

8 kommentarer:

 1. Den ser lækker ud,din nye trøje, jeg må vist snart en tur forbi Louise Harden

  SvarSlet
 2. Ahhh den står også på min ønskeliste når jeg kommer på de kanter. Dejligt med nyt til lageret og ny inspiration i godt selskab.

  SvarSlet
 3. Minkgarn ? det lyder som det blødeste af det blødeste .. og blusen ser rigtig fin ud. Man går nu heller ikke sådan fejl af Louise Hardens designs. Dine garnfristelser forstår jeg til fulde. Der er også sket et og andet med mit garnlager i ugens løb - og det var ikke i nedadgående retning.

  SvarSlet
 4. Du har da bare haft en skøn uge 👏👏 altid dejligt at komme lidt rundt og få inspiration og nyde lækre indkøb...

  Uha det er en lækker bluse, som ser blød og klædelig ud.

  SvarSlet
 5. Det lyder som en dejlig uge, og nogle dejlige nyerhvervelser. Det minkgarn må være usandsynligt lækkert at få fat i.

  SvarSlet
 6. Sikke en dejlig bluse - den sidder godt på dig og må være uendeligt behagelig at have på.
  Du har den sødeste mand, sikke en flot buket.

  SvarSlet
 7. Åhhh - hvor er den lækker - jeg glæder mig til at strikke den, men nu kommer capéen altså først :-) Ser ud til, at du har haft en dejlig og "dyr" (alt er jo relativt) weekend :-) Glæder mig til at se meget mere til det alt sammen :-)

  SvarSlet
 8. Uha, kan næsten mærke den bløde fornemmelse af det garn, bare ved at kigge på din flotte trøje.

  SvarSlet