onsdag den 18. maj 2016

Endelig....

...forår, og også lidt der er faldet af pindene.
Jeg bliver heldigvis til stadighed inspireret af jer alle herinde, og ikke mindst af Lenes dejlige flittige hænder og kreative hoved:-)
Jeg vil også gerne sige tusind tak for jeres dejlige kommentarer. Det er altid skønt.Jeg er blevet færdig med årets første kjole, en kjole jeg forelskede mig i til International strikkedag hos Louise sidste år. En fantastisk dag med musik, strikkeinspiration, godt selskab og modeller og foredrag fra Karen Noe. 
Jeg glæder mig til dette års udgave.
Kjolen er strikket i Baby-silk fra Du store alpaca, og er fantastisk at røre ved, og at have på. Eneste lille men er, at det kan splitte, hvis du strikker med spidse pinde, men jeg køber gerne endnu en sending. Modellen er fra samme sted som garnet, og fra det hæfte som udkom i sommeren 2015.
Foruden kjolen har mit månedssjal også forladt pindene, og jeg skal hæfte ender i aften og vaske:-) Sokkerne er der lige om lidt, så jeg har tid til min datters cardigan....med  
garn fra lageret. Håber I alle nyder vores danske forår/sommer for det bliver aldrig bedre. Sprødt, grønt og lovende. God strikkelyst.

5 kommentarer:

 1. Det er da helt vildt, hvad der kommer fra dine pinde, der er godt nok fart på
  Det er en skøn kjole, du har strikket, man kan godt fornemme, hvor blød den er

  SvarSlet
 2. Nej - altså og her sad jeg og troede det var en trøje og så er det en hel kjole :-) Tjuhej hvor det går, Vibeke - hvor er den flot og i en garanteret lækker fiber :-) Og så er du færdig med sjalet også og sokkerne! Jamen denne måned bliver det vist mig, der kommer til at være bagefter - mangler altså stadig en del på både sjal og sokker, men det var også fordi jeg lige var nødt til at lave Prairie og den er faktisk færdig og bliver blogget ved lejlighed, he he. Jeg har både et sjal og et par pigesokker som buffer, hvis det går helt galt :-) Nu er det tid til løbetur - jeg håber energien kommer, når jeg går i gang, for lige nu kredser alle mine tanker om: Hvordan undgår jeg at løbe sådan en torsdag aften ;-) Rigtig god fornøjelse med cardiganen til Louise :-) PS Og alt det andet ;-)

  SvarSlet
 3. Du godeste - simpelthen utroligt hvad du formår at producere!!!
  Skøn kjole - ja jeg måtte også forstørre billedet for at forstå det jo var en kjole. Lyder så lækker og blød :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot og den sidder rigtig flot på dig. Hold da op du er godt nok flittig med strikkepindene.

  SvarSlet
 5. Lækker , lækker kjole - og flot fotograferet op mod den baggrund med de fine klare forårsfarver. Endnu et hit !

  SvarSlet