søndag den 31. juli 2016

Ferie og juli måned slut.

Juli måned slutter for mit vedkommende på Bornholm, og min ferie er startet. Denne måneds sjal blev færdiggjort og fotograferet hjemme før afgang. Sjalet hedder Miss Grace og er et design fra Skeino. Mønsteret er på www.strikkeglad.dk             
Det er strikket i en økologisk uld og to håndfarvede garner som jeg købte i foråret. De er farvet på ren uld fra Filcolana. Heldigvis var jeg sammen med Marianne da jeg købte det, og hun kunne hjælpe med forsyninger da garnet slap op. Tak for det😊
Men det med garn som ikke slår til er åbenbart denne måneds tema, for igår på vej til Bornholm, hvor det sidste af min strømpe skulle strikkes færdig var der ikke mere af den ensfarvede strømpegarn. Derfor er den der var færdig fotograferet her, og så kommer der bedre billeder, når jeg forhåbentlig kan skaffe et nøgle mere af grundfarven. Det er en arwtta strømpegarn, og så har jeg brugt resterne fra sidste måneds strømper. 
Opskriften er fra Op art- sokker af Stephanie Van der Linden. En skøn bog. Modellen hedder Ludvig. 
Nu vil jeg nyde Bornholm, og senere se hvad Lene har fundet på. Nyd sommeren.

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med det sjal 😀 Og sokker er mega flotte. Håber du får fat i det manglende garn. God ferie.

  SvarSlet
 2. Jeg er totalt vild med det sjal, Vibeke og hvor er det blevet smukt i sin færdige form - godt at Marianne kunne træde til med garn, det havde godt nok været ærgerligt, hvis det ikke kunne blive færdigt :-) Smukke farver på både sjal og sokker :-) Og hvor var de lækre at mærke på - sokkerne :-) Håber I får en fantastisk ferie, men vi mailes ved :-)

  SvarSlet
 3. Det er virkelig skønne ting begge dele, sikke flotte farver, ærgerligt at garnet slap op, men godt at det kan fås igen.

  SvarSlet
 4. Sikke da et smukt sjal, det er virkelig godt i de blå farver - og dejlige sokker
  Rigtig god ferie

  SvarSlet
 5. Det var da et rigtig spændende sjal. God ferie på Bornholm.

  SvarSlet
 6. Først rigtig god ferie - Bornholm er så skøn :-)
  Smukt sjal - pyh godt du fik garn !!
  Og sjov sok...håber der bliver en mere ;-)

  SvarSlet