søndag den 7. august 2016

Bornholm, strik og solskin:-)


Jeg har tilbragt den sidste uge på Bornholm med min søde mand, og hygget med dejlig mad og vin, skøn livemusik og rigtig mange solskins og strikketimer. Vi har gået lange ture og har løbet smukke ture. Fantastisk ...
Garnet på den første billedkollage er garn som jeg fik med hjem, og meget af det som gave - Tak P - uld som er fra Hammershusfår og håndfarvet www.hammershusgarn.dk

Så fik jeg også juli måneds sokker færdige. Vi fandt et nøgle garn af den helt rigtige slags i boghandlen i Nexø.... så var det bare lige en times tid. Jeg er vild med både garnkombination og sokker, og prøver lige nu at se om jeg kan finde anvendelse for de sidste rester af garnerne:-)

De sidste tre billeder er blot ferie, ferie, ferie. Vi havde en fantastisk dag på Christiansø, og det var faktisk der, på turistbureauet vi fandt Hammershusgarnet:-) Uventet men en skøn oplevelse. 
Der er også blevet strikket  alle vegne, men mere om det senere. Håber vi har lidt sol med os til næste uge også. God august til alle:-)

5 kommentarer:

 1. Det lyder som en god ferie på solskinsøen - og et uventet garnfund er værd at tage med. Hvor er de skønne, de sokker.

  SvarSlet
 2. Utroligt hvad man kan få i en boghandel ;- ) godt du fik sokkerne færdige - de er flotte :-) skøn tur I har haft...Bornholm er et dejligt stykke Danmark.

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt med lokalt uld. Flotte sokker, Hvad var det for et mønster?
  Hav en god uge.

  SvarSlet
 4. Dit nye garn ser virkelig lækkert ud. Dejligt, I har nydt Bornholm

  SvarSlet
 5. Det er jo bare så skønt at finde nyt lokal-garn :-) Det ser vidunderligt ud - skønne farver, jeg lægger jo især mærke til den blå ;-) Dejligt at det blev en god tur, der ser skønt ud :-) Og flot, du holder på med løb :-)

  SvarSlet