torsdag den 20. oktober 2016

Efterår


Nu er efteråret over os, og der har været meget regn og rusk og grå dage.... I dag har solen skinnet fantastisk, og jeg har nydt det i fulde drag. Her et billede fra min og hundens gåtur:-) 

Gråvejret der ellers er over os, indbyder jo til masser af strik i sofaen, og så bestemmer man jo selv hvor gråt det skal være. Jeg har ikke lavet noget færdigt for nylig, men blot smidt en masse farvestrålende garn på pindene. Hvad det hele skal blive til, må du have lidt tålmodighed til at finde ud af. Lige nu strikkes der dedikeret på månedens sjal og sokker:-)

Farverne her strikkede jeg på en togtur, og i kiosken jeg lige havde tid til før toget kørte, havde de de skønneste juicer. Det var lige "mine" farver. Spinat og rødbede... Det kunne jeg altså ikke stå for, og så smagte de fantastisk. God strikkelyst til alle.

5 kommentarer:

 1. He he det må være månedens tip: at vælge farverne på drikkevarerne alt efter garnprojektets. Spændende ting du starter op

  SvarSlet
 2. Det er altså også nogle gode farver, du har valgt til dit sjal. Det bliver spændende at se. Og ja - efterår er der i den grad blevet. Regn og rusk - og kulde. Lige vejr til at sidde ved brændeovnen og strikke.

  SvarSlet
 3. Efteråret er så smukt med alle dets farver - og skal da love for du også har fundet nogle flotte farver frem...de vil lyse op i en grå tid. Spændende hvad det bliver til.. Lækre juicer..det er vist ligesom børn og slik..

  SvarSlet
 4. Det er da godt nogle snukke farver, du har på pindene, glæder mig til at se mere

  SvarSlet
 5. Kære Vibeke - hvor er det dejligt at få et lille sneak-peak ;-) Skønne farver og helt ualmindeligt checket med juice, der passer i farverne :-) Efteråret er min yndlingsårstid - jeg nyder turene med Diva og mine egne - for Diva må ikke gå ret langt endnu :-) Glæder mig til vi ses :-)

  SvarSlet