søndag den 20. november 2016

Upside Down....

En lille opdatering fra sofaen😊 Ugen er tilbragt med en smuttur til Californien. Spændende, hårdt og masser af flystrikketid. Jeg havde forskellige projekter med, og lavede blandt andet prøven her. En ny kjole tænker jeg, så jeg har regnet og tegnet.
Jeg har meldt mig til #Geilsk_mystery_kal_resume'.  
Super sjovt med 9 clues, og her er de 4 første i stereo. 
Da jeg skulle starte, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville strikke af garn fra lageret, men i hvilken farve?? Jeg har stadig ikke valgt, så begge farver følger med😊indtil videre.. Der er brugt mønstre som Bente Geil har brugt i tidligere modeller, så nogle kender jeg, andre ikke, men skønne er de.  Ellers strikker jeg selvfølgelig sjal og sokker og en kjole... og så alt det andet. 
I den anden ende af sofaen ligger min mand. Om han er ramt af solidarisk jetlag eller det har været hårdt at være alene hjemme ved jeg ikke, men der var sørget for alting da jeg kom hjem💕god søndag derude.

5 kommentarer:

 1. Sikke en spændende knit a long. Hvordan får du strikkepinde med lovligt om bord på et fly til USA?

  SvarSlet
 2. Jeg har aldrig haft problemer. Medbringer rundpinde uden problemer igennem Security begge veje😊

  SvarSlet
 3. Det er da ret frisk at strikke to sjaler, når man nu ikke kan beslutte sig for farven :-)
  Fedt med en tur til Californien - og jo ingen sag, når der er styr på det derhjemme

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig skal du da strikke 2 stk - mindre kan da ikke gøre det ;-) Jeg kan også sagtens forstå, du ikke kan vælge - den problematik er velkendt her også :-) Håber ikke du er ramt for hårdt af jetlag - så kort en tur, kan gøre ondt, hvad det angår. Håber, der blev tid til lidt sjov ind imellem arbejde? Spændende kjole-start-design :-) Nu kan det kun gå for langsomt til vi ses :-)

  SvarSlet
 5. En smuttur til Californien ;) ?
  Spændende med geils mystery cal - den lover godt fra start. Sjovt at følge alle de forskellige farvevalg i blogs og insta.

  SvarSlet