lørdag den 5. november 2016

Året har 16 måneder....

har jeg lige læst i et nyhedsbrev fra Uldstedet. De fem af dem er november..... Hmmm, hvad betyder det lige for vores strikkeudfordring Lene .
Jeg når ikke fem sjaler og fem par sokker i november, men besluttede at jeg nok når det sædvanlige, og så kom dette lidt i overskud.
Jeg har i oktober måned deltaget i en KAL eller knit-a-long fra Stephen west som hed "building blocks", og her er det færdige resultat. 

Hver fredag i oktober fik jeg tilsendt en del af opskriften, og så var det lidt som at have lektier for - af den gode slags- så jeg var klar igen fredagen efter.

Jeg har gennem hele processen nydt det, men været lidt i tvivl om farverne. Det er svært at vælge sammensætningen, når man ikke aner, hvordan det færdige resultat vil blive. Det færdige sjal er skønt og passer fint i min smag og garderobe- se bare hvordan det står til kjolen:-)
Faktisk har det været så god en oplevelse at jeg straks kaster mig ud i endnu en KAL. Denne gang fra Bente Geil, og så må vi se hvad den bringer. Det er igen et sjal, og garn og pinde er fundet frem. Første Clue kommer i morgen, og jeg kan næsten ikke vente, men mon ikke jeg kan finde noget at strikke på. God strikkelyst til alle, og tak for jeres altid dejlige kommentarer. Jeg bliver så glad.

Som noget helt nyt vil jeg forsøge mig med en faktaboks, men I må bære lidt over med mig, det kræver vist øvelse.

Faktaboks:
Design: Stephen West: Building Blocks
Garn: Madelintosh meleret i neonfarver; Grønt økologisk uld fra BC; Pink og Turkis Vivacious 4 ply fra Fyberspates.
Garn fra lager: ja..det hele 
Anvendt: Knapt et nøgle af pink, turkis og den melerede, og næsten to nøgler af den grønne. Svarer ca. til 80-90 g af hver.
Pinde: en dejlig stor rundpind str. 3,75 ....og så vildt mange maskemarkører...der var 586 masker på pinden til sidst:-)
Bemærkninger: Den tofarvede patant, eller brioche er så skøn at lege med..mere af den.

10 kommentarer:

 1. Aldeles imponerende, Vibeke - men den med de 16 mdr - den køber jeg ikke, he he ☺ selvom vores strikkelyst tilsyneladende ingen grænser har, så er vi vist rigeligt produktive som det er - det er ganske enkelt vidunderligt at have sådan en fantastisk hobby og gode venner at dele med. Du må have begge Stephen West sjaler med til Aalborg, jeg er ikke helt faldet for ham, men det kan ændres når man ser rigtige striksager og mærker dem i hånden ☺ Faktaboksen er jeg glad for du supplerer med, så kan man altid slå op og få oplysninger til inspiration. Fortsat god weekend og strikkelyst ☺

  SvarSlet
 2. Ps: Det var da lige godt pokkers som den kjole matcher både sjalet og bladene - smuk ser du ud ☺

  SvarSlet
 3. Et farverigt fint sjal. Ja, det passer godt til kjolen. Har du også meldt dig til KAL hos Bente Geil? Det bliver spændende... God weekend

  SvarSlet
 4. Ja det passer jo helt perfekt til kjolen. Jeg er også tilmeldt ved Geilsk. Det bliver spændende. Ved ikke lige med farverne men vi skal jo starte ud med det ensfarvede så må vi jo se undervejs om det også slutter med ensfarvet eller gir den gas i farver.

  SvarSlet
 5. Spændende med KAL - jeg har endnu det til gode...kan godt forstå din usikkerhed omkring farvevalg, når man ikke kender resultatet!!
  Men flot er det - og perfekt til kjolen ;-)

  SvarSlet
 6. Du har godt nok fart på pindene. Jeg synes, farverne i sjalet er faldet virkelig godt ud

  SvarSlet
 7. Så super flot - og det perfekte sted til fotosession. Det passer bare så flot. 5 mdr i november ? Ja det kan der faktisk være noget om .

  SvarSlet
 8. Det er bare så sjovt at strikke de KAL'er, men ikke altid resultatet bliver som forventet. Har prøvet 2 af Stephen West, det sidste brød jeg mig bestemt ikke om. Men det du har lavet ser rigtig flot ud. Er også tilmeldt det Geilske, og Bente plejer jo at lave flotte ting, så der er jeg ikke så bekymret. Tænkte lige det samme som Lene, hvor de blade bare passer godt i farven til kjolen.

  SvarSlet
 9. Et smukt, farverigt og spændende sjal. Jeg har aldrig strikket en KAL, det skulle jeg måske gøre engang. Sjalet klæder dig, du må virkelig være til det farvestrålende, og din kjole går godt sammen med sjalet.

  SvarSlet