onsdag den 25. januar 2017

Portugal

En uges dejlig ferie er slut, og vi er hjemme igen😊men hvis ikke der var hverdag, var der jo heller ikke ferie. Vi har kørt rundt og set flere steder af det dejlige land, og i Porto havde jeg forberedt et besøg i en strikkebutik. Vi fandt den, og jeg fik fine feriegaver med hjem😊
Ellers måtte jeg jo være klar til feriestrik, og da jeg var tæt på færdig med to igangværende projektet, måtte der nyt på pindene. Fra lageret selvfølgelig for vores udfordring er jo i fuld gang. Jeg glæder mig også til at høre mere om hvad Lene har på pindene.

Jeg har strikket det meste af en bluse i den mest fantastiske portvinsrøde, og har nydt solen ved floder og hav og i historiske småbyer. Det må blive en yndlingstrøje, og den kommer selvfølgelig her når den er færdig.


Jeg tog også en hæklenål og noget dejligt grønt garn med, men mere om det senere. Nu skal jeg i blogland og se hvad I har på pindene😊

4 kommentarer:

 1. Jamen der ser jo ud som der plejer ;-) Nej, spøg til side som sagt er det 18-19 år siden vi har været der, he he. Men den vilde klippekyst, den forandrer sig ikke sådan lige :-) Sikken lækker stor butik og dejlige indkøb - ser ud til at være lækkert, lækkert tweedgarn :-) Hva hulen er det for en lækker grøn sag (altså ikke grøntsag ;-)) med pelskrave, du har på? Den synes jeg da ikke, jeg har set før - heller ikke på bloggen?? Måske er det bare hukommelsesblokering ;-) Dejligt, at du fik tid til at nyde det hele og I havde en god uge. Nu skal jeg læse din mail :-)

  SvarSlet
 2. Jeg må undskylde: Ordet lækker forekommer simpelthen for ofte i ovenstående kommentar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej😜lækkert er godt😊
   Min grønne sag er så gammel, men jeg viser gerne frem igen i næste opslag.

   Slet
 3. Uhh - ferie i Portugal. ikke dårligt. Og spændende strik. Tænk at du fandt en garnforretning dernede

  SvarSlet