tirsdag den 28. marts 2017

KAL

Jo det startede vel med at Stephen West lancerede endnu en KAL. Den sidste var så sjov, og da så denne her skulle strikkes med flere tråde, ja så var sagen jo klar😊 Altså fordi det jo passer perfekt til min fordybelse i marts-april som netop er strik med flere tråde. Mit fordybelsesår som jeg hygger mig med sammen med Lene. Da det så var besluttet, opskriften købt på Ravelry og Marianne overtalt til at være med, så kom jeg til at købe lidt fredagsslik til deling💕Det er på første billede.

Resten af garnet er fra lageret, og det bliver det jo kun bedre af😊Et enkelt naf de nøgler jeg har brugt lidt af, er faktisk købt ved Skabagtig i Aalborg som Lene lavede en dejlig anmeldelse af for et par dage siden. Skøn butik❤️

Nå, men det færdige resultat er her, og har farver som en solnedgang af de skønne. Prøv lige at se fletningen på midten som var planlagt fra første færd.
Nu skal jeg se, om jeg kan lade være med straks at smide et nyt projekt på pindene, men i stedet færdiggøre et af de igangværende. 
I næste uge skal jeg til Skals på en uge med håndstrik, men mere om det senere. 

Faktaboks: sjal
Design: Marled Magic, Stephen West
Garn: Fredagsslik som bestod. Af Hedgehog og ellers garn af forskellig kvalitet fra lageret, den ene tråd mohair. 
Fra lageret: jo😊
Pinde: rundpind 3,75 mm

8 kommentarer:

 1. Den er godt nok flot, og farverne er da bare himmelske. Det må have været sjovt hele vejen igennem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været så sjovt, og jeg tror det bliver til et mere i andre nuancer. Farveleg er lige mig.

   Slet
 2. Super lækkert sjal, Vibeke - jeg begynder at være bagud i forhold til Stephen West, men måske jeg skulle lave noget til mine kære svigerdøtre :-) Jeg synes han er skøn, men har svært ved at synes, han laver noget til mig ;-) Jeg skal nok bare hoppe ud i det, nu hvor Hedgehog fibrene er lige om hjørnet :-) Han har jo nogle super seje detaljer, som f.eks. den fletning :-) Ha en rigtig dejlig uge, glæder mig så meget til at høre om Skals, når du kommer herop til mig - og ved du hvad, nu er der ikke længe til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene. Jeg er faldet totalt for hans designs og er vild med måden opskrifterne er på, så jeg er klar til flere projekter. Glæder mig rigtig meget til vi ses.

   Slet
 3. Heldige dig. En uge på Skals med strik - det kan kun blive godt. Lækkert sjal. Skabagtig mangler jeg stadig at besøge..

  SvarSlet