lørdag den 3. marts 2012

Så blev det marts....

Først vil jeg lige sige tak for alle jeres dejlige kommentarer og opbakningen til mit " et projekt færdigt om ugen" forsøg. Det er gået så godt, så jeg tror jeg fortsætter lidt endnu.
Projektet til denne uge er stadig på pindene, men mon ikke det er færdigt til i morgen:-)
Eller er det jo bare en fantastisk forårsdag, og jeg har brugt den på gode ting.

Først var jeg inviteret med min søde datter Louise. Vi skulle købe tøj og andre uundværlige ting:-) Spise lidt frokost...så dejlig tøsetur. Vi var slet ikke i garnbutikker, men fortvivl ikke, for det var jeg i sidste uge:-)Fik denne dejlige forårsbuket i går. Tak! den dufter fantastisk.


Sidste lørdag var jeg en tur på landet www.butikkenpalandet.dk  og der fik jeg tre nye projekter med hjem. Det første her er til en poncho (se evt. billede via ovenstående link) 

Denne farveskala er til en kjole "Synfonia" fra Istex. Oprindelig lavet i 10 farver, men jeg faldt for disse fem:-)

Det sidste projekt forbliver en hemmelighed, indtil det forhåbentligt er færdigt i morgen.Efter en dejlig dag med Louise, skulle hunden lige have en gåtur i solskinnet, og jeg ville gerne med. Vi gik ned til Farum sø. I alle haver, også i vores egen er der vintergækker, erantis og andre små forårsbebudere. Dejligt forår til alle. Vibeke

7 kommentarer:

 1. Åh, fede farver du har valgt til din Synfonia. Kan godt forstå du nøjedes med disse og ikke smed fem farver mere i indkøbskurven!!

  Lige nu er jeg vist bedre til at starte nye projekter op hver uge istedet for at afslutte igangværende, men lige pludselig kommer afslutningstrangen nok også over mig.....

  SvarSlet
 2. Nej, nej nej - sikke nu en fantastisk smuk poncho, du har linket til! Suk og støn, for jeg er mere end fristet nu:-) I første omgang var det den lækre brændte farve jeg fik øje på... kan det passe, at du har valgt en anden kvalitet end det pladegarn der nævnes til opskriften. det ligner Lett lopi og noget mohair agtigt. Godt, at jeg ikke har sådan en butik lige i nærheden, ææh..men måske sender de;-) Er den meget dyr at strikke? For ellers kan jeg ikke leve uden sådan en:-) Mvh Helle

  SvarSlet
 3. Hej Helle. Ja, jeg har valgt Lett lopi og Kid Silk Five fra Grignasco. Hvis du vil have flere detaljer, så send mig bare en mail på brandhof@paradis.dk KH Vibeke

  SvarSlet
 4. Det er fine projekter du har valgt. Jeg glæder mig til at se din Sinfonia med kun 5 farver og ponchoen er vidunderlig.

  SvarSlet
 5. Dejligt med sådan en tøsetur! Fine nye projekter, du skal i gang med. Tak for kommentaren vedr. mad på min blog! Det kan godt være, at jeg på et tidspunkt skriver til dig for at få lidt mere inspiration:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Irene. Du er hjertelig velkommen.

   Slet
 6. Skønt med mor/datter tur. Jeg havde en med begge piger i fredags, og nød det også i fulde drag.

  Det er godt nok spændende projekter du skal have gang i. Glæder mig til at se lynprojektet idag.

  Kh. Lis

  SvarSlet