søndag den 18. marts 2012

Ugen der forsvandt:-(

Så blev det uge 11 :-) Uge 10 forsvandt, fordi jeg blev nedlagt af en temmelig ondsindet forkølelsesvirus. Øv! Men uge 11 byder på en nederdel strikket i dansk pelsuld og flerfarvegarn fra Hjelholt. Mønsteret er fra Hjelholt, men i originalen er der brugt ensfarvet garn, som så er strikket i flotte striber. Min udgave er her... Kan rigtig godt lide farveskiftestykket..

- og så sneg der sig lige et nyt projekt ind. Disse grønne silker må kunne blive til en kjole til mig. Skal til bryllup i pinsen, så måske..

Ellers glæder jeg mig til en ny uge. Onsdag aften skal Marianne og jeg til foredrag/workshop med Anette Danielsen. Det kan kun blive godt. God strikkelyst til alle. 

8 kommentarer:

 1. En sød og anderledes nederdel, og du har jo sådan en fin figur der kan bære alt.
  Silkegarnet ser rigtig dejligt ud, sikke en skøn forårsfarve.

  SvarSlet
 2. Fin, fin nederdel! Du ser hamrende godt ud i den!

  SvarSlet
 3. SEJ - den er helt suveræn :-) Og det farveskift er lige dét, der gør hele forskellen og gør den til noget særligt og interessant!

  Jeg føler mig overbevist om, at du nok skal trylle noget smukt og interessant frem af den grønne silke - lækker, lækker farve - hvis man altså kan bruge den og det kan du jo :-)

  SvarSlet
 4. Den klæder dig rigtig godt den nederdel og stykket med farveskift er super flot. Smukt grønt silke, venter spændt på hvad du finder på med det :)

  SvarSlet
 5. Den nederdel er bare rigtig flot.
  Er enig med dig i at farveskift stykket er suverænt !
  tillykke med den
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Tak:-) for jeres søde kommentarer, glæder mig til at bruge nederdelen. Elsker farveskiftegarn, når det arter sig som her:-)

  SvarSlet
 7. Den er simpelthen SÅ fed! Super god detalje med farveskiftene foran :-D

  SvarSlet
 8. Dejligt at du er kommet til hægterne igen. Lækkert farveskift, det har du helt ret i, og så er det en flot model som klæder dig rigtigt godt.
  Mums den grønne silke ser lækker ud. Har du en model i tankerne?

  SvarSlet