søndag den 4. marts 2012

Så er uge 9 fuldendt:-)

 Mit tredie projekt som jeg lovede jer i går er taget af pindende, og hængt på min søde datter. Uden vask og kærlig efterbehandling, bare i brug:-) Det er flere år siden hun har ønsket sig andet end strømper fra mine pinde, derfor hurtig udrykning, og hun synes at en uges leveringstid er cool. Den er strikket efter mønster fra Sirri, men jeg har brugt den blødeste "PUNO" fra Grignasco (Merino og Alpaca) Alt sammen hentet hjem fra butikken på landet;-)  Det øverste billede er fra i eftermiddags, hvor jeg sammen med min sødeste veninde Marianne drak lidt kaffe og vi  strikkede på hver vores projekt. Mit er naturligvis stjernetrøjen, men Mariannes er en fantastisk Fiona... Sikken en farve.. Så kan vi igen vise os som tante grøn og tante lilla:-)
God søndag aften. Hvad mon uge 10 byder på??   Lidt strik tror jeg, og arbejde og....... hygge!

4 kommentarer:

 1. Du får da godt nok strikket noget, med dit '1 om ugen' projekt ..
  og flotte ting endda ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet lækker, har du virkelig strikket den på 1 uge, det er da for vildt. Din datter må være meget tilfreds med dig.

  SvarSlet
 3. Du milde, du milde - her går det godt :-) Fantastisk lækker trøje til din datter, men hun vil vist se godt ud i det meste :-)

  Din Plissé er jeg totalt misundelig på - min blev totalt mislykket og jeg har aldrig helt rejst mig igen efter den nedtur - men en dag, vender jeg stærkt tilbage ;-)

  Skønt sofabillede - det var da vist Marianne, der også var med på Fanø - jeg synes da, at I allerede nu klarer det meget godt med at være tante grøn og tante lilla ;-)

  God weekend, ser ud til at der er mange nye projekter på trapperne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er helt klart tante grøn og tante lilla:-) og ja Louise ( min datter) ser godt ud i det meste, men er meget selektiv:-) Håber du en dag bliver venner med Plisse, den er skøn. Ellers må du låne min, farven passer..

   Slet