tirsdag den 16. oktober 2012

Lidt har også ret:-)

Så er september vist slut, og jeg skulle have været færdig med et tørklæde, et par sokker og et "projekt". Hmm.... nogen gange er der bare for mange ting på pindene, hvis man kan have det. Her er et par færdige 

projekter. Mit grønne tørklæde, strikket i det blødeste bløde Superior fra Filatura Di Crosa. Cashmere, silke og merino....

Strømperne er i en blanding af bomuld og uld:-)


 -og efter vintershopping med min datter Louise, opstod et behov for et pandebånd/ørevarmer, som straks blev fabrikeret efter hjemkomsten. Nu er der et halstørklæde på pindene:-)
De lidt større projekter er mange men ikke helt færdige, så de følger sikkert i nærmeste fremtid.
God strikkelyst!

3 kommentarer:

 1. Nemlig; lidt har også ret! Og det er dejligt der bliver tid til de små ting indimellem alle de store projekter.

  Hvor er grøn altså bare flot til dig; jeg er jo helt vild med din Sommer i Tokyo, men Bagtanker er jo også bare superflot til dig i de grønne farver.... Tror snart jeg må gøre alvor af at strikke noget grønt - ved ikke hvorfor den farve, som engang var min yndlings, er gledet ud af min garderobe! Ind med den igen!

  SvarSlet
 2. Fine småting du har lavet, det er sjovt at lave noget småt ind imellem de store projekter. Du laver sådan nogle fine ting. Jeg er helt vild med dine silkekjoler.

  SvarSlet
 3. For mange projekter? Ikke hvis du spørger mig :-) Men nogle gange kan det jo knibe lidt med tålmodigheden i forhold til at blive færdig med noget. Og der er det jo så godt, at vi kan ty til små, enkle projekter - det er fine ting, du har lavet og en skøn datter du har :-)

  Jeg har det som om, jeg har fået mit liv tilbage efter den eksamen - det føles helt, helt fantastisk "bare" at kunne sidde her og blogge :-) Den store fordel er, at man virkelig sætter pris på "den almindelige hverdag" efter sådan en omgang. Rigtig god aften til dig :-)

  SvarSlet