mandag den 12. november 2012

Først den ene vej, og så den anden vej.....

En lille beretning om de sidste uger:-)
Jeg startede med fredag i uge 43 at flyve til konference i Boston. Dejlige mange timer til strik i flyveren, og mange gode kollegiale og faglige indtryk de næste dage. Efter en god weekend mødte vi orkanen Sandy. Vi slap nådigt:-)
Jeg var lidt bekymret om, hvorvidt jeg kunne flyve hjem tirsdag som planlagt, og det var ret vigtigt, da jeg jo skulle nå et fly til Filippinerne.

Alt gik som planlagt, og jeg mellemlandede på Island.....hvor disse bare måtte med hjem. Nøgleringe til tante Grøn og tante Lilla, og dejlige Islandske servietter:-)

Så havde jeg et lille døgn i Danmark, før turen gik videre til Filippinerne. Endnu mange gode strikketimer, selv om der dog også skulle soves lidt. Vildt først at flyve 6 timers tidsforskel den ene vej, og herefter 7 timer den anden vej:-) En uges dejlig ferie med bryllupsfest for Niels og Marle og mange gode oplevelser. Fantastisk smukt land og selskab af dejlige mennesker. Heldigvis også en enkelt strikker, Kirsten. Tak for dejlige morgener med strømpestrikning.
På vej til Corregidor.

Ved Tagaytay, en sø med en Ø med en sø med en Ø.....

-og det foretrukne køretøj. En jeepney...

Nu tilbage i efteråret, og snart klar til jul:-) På Filippinerne var der fuldt ud pyntet til jul allerede, og der blev spillet julemusik:-) Mon ikke også vi bliver klar her.
Hvad der blev strikket i flyene hen over det meste af verden kommer snart:-) 


3 kommentarer:

 1. Hold da helt op, hvordan har din døgnrytme det? Det må iøvrigt ikke ha været helt rart at være så tæt på Sandy!

  Men det ser ud til, at du sluttede et pragtfuldt sted - sikken en natur og så møder man jo strikkere de særeste steder - der er ikke noget som morgenstrik ude ;-) Det kan da til enhver tid slå morgengymnastik ;-)

  Særdeles charmerende indkøb på Island - tror aldrig jeg har set servietter med mønstre fra Islænderen :-)

  SvarSlet
 2. Skal da love for du får set dig omkring !
  velkommen hjem til DK igen :o) - og dejligt med strikketimer på flyveren.
  En mellemlanding på Island er ikke så ringe - seje servietter.
  Godt du slap nådigt fra Sandy - for pokker da..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Uha, det må have været en speciel oplevelse sådan at "rejse i tiden"! Håber din døgnrytme hurtigt blev balanceret da du kom hjem.

  Dejlige billeder fra dine rejser! Og hyggeligt med udendørs strømpestrik!

  SvarSlet