søndag den 19. oktober 2014

Kaos eller...

Bare nyde sin hobby i sofaen, hele sofaen:-) Døm selv, men det er hyggeligt:-)

Jeg ventede og ventede, men solen kom ikke, så her er den i det forhåndenværende gråvejr. 

Det er den blødeste bløde trøje "Opera" designet af Torhild Trydal og fundet i det lille hæfte "Fin og finurlig" udgivet af Isager. 

Jeg har strikket den i garn fra lageret, som i flere år har ligget og ventet på den helt rigtige model, og pludselig var den der. Det er Japonica Beaty (silke-mohair) fra Karen Noe, og Super kid mohair fra samme sted.

Jeg har udstyret den med dette lille mærke"Hver maske er stikket med gode tanker" for man kunne simpelt hen ikke tænke andet end godt når man fik fat i dette strikketøj. Dejlig model, meget fin opskrift og det blødeste bløde i skønne nuancer:-)
Sidst men ikke mindst skulle der findes 13 forskellige knapper. Det var sjovt, selv om de 8 faktisk fandtes på mit eget lager. Hmmm....Trøjen er fantastisk at have på, så selv uden sol er den et lyspunkt. 


7 kommentarer:

 1. Smuk trøje du har strikket. Og hyggeligt kaos. Næsten sådan ser min sofa også ud. Der er dog også et par katte i ud over garnet :-)

  SvarSlet
 2. Smuk og Dejlig trøje med et perfekt matchende mærke.
  Vejret i dag har heller ikke været til andet end hygge med strik i sofaen, så jeg genkender kaosset :-D

  SvarSlet
 3. Nogen gange må man bare lade det rode omkring sig og så nyde at kunne sætte sig hen og strikke. Jeg har gjort nøjagtig det samme i de sidste par dage.
  Flot trøje, du har strikket og grøn er vist din farve.

  SvarSlet
 4. Der ser ud fuldstændig som hjemme hos mig ;-) Så rydder jeg op en gang imellem, når nogen skal sidde i sofaen ;-)
  Jeg er jo i gang med Pretty as a Peacock sjalet i Japonica Beauty - så jeg tænkte bare - åhhhh, for en lækker trøje :-) Den er skøn og super klædelig :-)
  PS: Jeg synes afgjort det kunne være sjovt at se Pels i grøn ;-)

  SvarSlet
 5. Solen behøver ikke at være tilstede for at vise hvor vidunderlig din trøje er, den lyser jo op af sig selv, jeg er heller ikke et øjeblik i tvivl om lækkerhedsfaktoren ☺️

  SvarSlet
 6. Det er en super flot trøje ��, og dejligt du har noget nyt at vælge imellem ��

  SvarSlet
 7. Det er en rigtig sød trøje, og man kan nærmest fornemme den gode garnkvalitet ud gennem skærmen ;o) - Fine farvenuancer - og den klæder dig rigtig godt.

  SvarSlet