fredag den 17. oktober 2014

Efterår

Så er efteråret over os, og det regner:-) Det er jo dejligt strikkevejr, og det nydes, men der er bare lige en eksamen og et masterprojekt der trænger sig på. Så ryger der altid mange flere projekter på pindene end der ryger af, men lidt bliver da klart.
Jeg købte nogle skønne georginer....de farver må man kunne få noget ud af:-)Måske noget som denne, bare i andre farver. Jeg kalder den glimt, fordi farvespillet ændrer sig alt efter synsvinklen.

Her er mønsteret brugt i større format, og jeg er spændt på hvad det bliver til, men farverne er jeg ret tilfreds med.
 Lige nu sidder jeg og er i gang med monteringen af den skønneste pistacefarvede blødeste sag...den kommer når den kan fotograferes i solskin, så skal vi håbe på i morgen. God weekend derude.

2 kommentarer:

  1. Hmmm - her blev det i hvert fald ikke til solskin, men måske ovre hos jer? :-) Det ser da spændende ud, dét du har gang i - jeg kan godt forstå, du er tilfreds med farvekombinationen - den er smuk :-) Jeg føler virkelig med dig i forhold til projekt og eksamen - fik en anelse ondt i maven bare ved, du skriver om det ;-) Det bliver godt at få det overstået, så der kan blive ordentlig plads til strik igen :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej absolut ingen sol, så jeg har sat min lid til søndag, men lovende ser det ikke ud. Måske må jeg ændre planer:-)

      Slet