tirsdag den 28. oktober 2014

Så kom solen...

-og lige i dag hvor min nye kjole var klar til otografering:-)
Det er en kjole designet af Ellen Holm for Mohair by Canard, og den er strikket i striber af 200 g to-trådet og 100 g en -trådet mohair og på to forskellige pindetykkelser. Kjolen er strikket oppefra og ned, og striberne bliver bredere jo længere man når. Det færdige resultat er let og blødt. Den har været længe undervejs, men kun fordi der har været/er så mange ting på pindene.Nu er den klar til brug, og jeg glæder mig.

Er voldsomt inspireret af alle de meget smukke efterårsfarver, så pusler med nyt på pindene. God strikkelyst:-)

8 kommentarer:

 1. Wauv -hvor er den flot! Skøn farve, flot effekt med garn og striber. Sidder perfekt på dig. Du ser rigtig godt ud i din nye kjole.

  SvarSlet
 2. Fuldstændig fantastisk - nej, hvor er den flot og den sidder jo fuldstændig perfekt :-) Den kunne godt friste mig også :-) Er netop hjemkommet fra den hyggeligste strikkecafe hos Garnudsalg og jeg blev endnu engang fristet af både det ene og det andet og jeg tror, at jeg - slag på tasken har gang i - i hvert fald 20 projekter ;-) Hvor er det skønt at være så inspireret - god strikkelyst til dig også :-)

  SvarSlet
 3. Ps - mærkeligt, at der står jeg har kommenteret 14.37 nu hvor kl. er 22.37 ;-) Utrolig flot effekt med de striber - lidt a la effekten i det originale Camomille-sjal :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-) Men ja, mærkelig tidsregning vi kører her. Jeg var også på arbejde kl. 13.05 hvor indlægget skulle have været lavet, og billederne blev taget kl. 16.00????
   Dejligt at jeg ikke er den eneste med mere end 20 projekter:-)

   Slet
 4. Hvor er din kjole flot, farven passer utrolig flot til dig og naturens farver :-)
  Jeg nyder også at læse om flere med mange projekter på pindene :-)

  SvarSlet
 5. Ih, hvor er den flot og du ser skøn ud i den. Ja den passer rigtig godt til de smukke efterårsfarver. Jeg har også kig på den model, men har endnu ikke bestemt mig for hvilket garn og farve den skal laves i.

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare skøn ! helt perfekt.
  Det er svært at se på billedet - men komme de to forskellige garnkvaliteter i striberne ? eller er de strikket sammen ?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er strikket hver for sig. Den tynde på tykke pinde og den tykke på tynde pinde:-)

   Slet