mandag den 30. marts 2015

En fantastisk weekend

Jeg har haft en fantastisk weekend. Den foregik i Aalborg:-)
Jeg har hygget med mine forældre, med min søde veninde Helle og så har jeg nydt at møde nye strikkepiger:-)
Jeg besøgte Strik og Stil på Kastetvej www.strikogstil.dk , og fik da også investeret en smule.
Jeg havde nærmest, eller fuldstændig inviteret mig selv til at strikke sammen med Lene www.Strikkeheksen.blogspot.com
Lene havde arrangeret de mest fantastiske for mig. Vi mødtes fredag hos Garnudsalg på Indkildevej i Gug. Jeg fik en god pose med mig, på trods af en lidt utålmodig mor:-) Her var garn i de mest fantastiske farver og sammensætninger, og Lene havde medbragt sit barnebarn "Lillefrø". Fantastisk lille pige.
Lene og jeg kender egentlig ikke hinanden, det føles bare sådan. Måske fordi vi deler en stor passion for strik. Vi strikker meget tit de samme ting, men i forskellige farver.
Det var så dejligt at møde Lene i virkeligheden, og jeg håber bestemt vi kan mødes mange gange i fremtiden. Sammen med os var tre andre dejlige strikkere.
.

Her er Camilla og ved siden af hende sad Lilly før jeg fik kameraet frem. 

Her er Lene(TH) sammen med Lisette

Og dette bord var fyldt med de dejligste lækkerier da vi kom. Vi forsøgte at gøre et godt indhug, for vi kunne slet ikke lade være:-)

Det sidste billede er fra den dejlige gåtur jeg tog før den fantastiske strikkebrunch. En dag jeg stadig tænker på med et stort smil og en god følelse af taknemmelighed i kroppen.
Håber I alle er ved at være klar til hygge og strik i påsken. Jeg er:-)

9 kommentarer:

 1. Det lyder som en super hyggelig perfekt weekend :-)

  SvarSlet
 2. Det er altid hyggeligt at besøge Lene og være sammen med de andre dejlige strikkere, så jeg kan godt forstå, du nød det

  SvarSlet
 3. I har haft en helt fantastisk formiddag. Jeg var desværre forhindret i at deltage - men håber at få chancen for at møde dig en anden gang :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber bestemt også vi får mulighed for at mødes. Men mon ikke?? I Aalborg, på Fanø eller på Sjælland et sted:-)

   Slet
 4. Det lyder som en rigtig dejlig weekend. Og Lene er en skøn kvinde.

  SvarSlet
 5. Kære Vibeke - jeg smiler også stort hver gang jeg tænker på i lørdags :-) Hvor var det skønt at møde dig og finde basis for mange dejlige møder i fremtiden - det føles nemlig som om vi har kendt hinanden i lang tid :-)
  Jeg glæder mig allerede til næste gang :-)
  Er gået i gang med at hækle underdelen til kjolen i Nordiske masker i den dejlige tomatrøde - kunne simpelthen ikke lade være selvom jeg stadig strikker ærmer til Fiskekutter ;-) Og så må jeg holde på alt, hvad det kan holdes (og der kommer jo lidt mere med alderen ;-)) for IKKE at starte på Louise Hardens fantastiske sæt - tusind tak for opskrift og dejligt besøg, Vibeke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til næste gng vi ses, og ja, det føles som om vi har kendt hinanden længe:-)
   Her prøver jeg også at holde mig til Hokkaido, men..... nu har jeg leget lidt med farver til en "Fiskekutter", og kjolen du er startet på, den har jeg jo det skønne gyldne garn til:-) Der foruden legede jeg med et sommerfuglemønster i går. Det kommer der mere om senere.

   Slet
 6. Der er ikke noget bedre end sådan en dag med andre nørder og jeres lyder til at have været rigtig hyggelig.

  SvarSlet
 7. Jeg siger også tak for en dejlig og inspirerende strikkestund sammen med dig og de andre strikkepiger - hi hi godt du fik sat det i gang ;-) dejligt at lære dig at kende :-) pyh der var også meget at nå... Og ikke nemt når der utålmodighed..ønsker også dig en skøn påske :-)

  SvarSlet